DJ Hielke Boersma

Hielke is in het bijzonder te herkennen van radiozender SLAM en is nu ook te boeken bij Evenses Entertainment!

prijs op aanvraag
Hielke Boersma
Hielke Boersma
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ Hielke Boersma
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

DJ Hielke Boersma

De opkomende bekende DJ Hielke Boersma is geboren en opgegroeid in Groningen. Na een lange tijd studeren besloot Hielke om het risico te nemen om zijn passie zijn werk te maken: de radio. Gelukkig genoeg is dat voor de SLAM DJ gelukt! Hielke begon eerst muziek te maken en te mixen in clubs, festivals en feestte hij door het hele land. Op en dag kwam Hielke als DJ in het weekend bij SLAM terecht en is sindsdien iedere zaterdag tussen 10:00 en 14:00 daar muziek aan het mixen. Iets wat hij graag doet als DJ!

Hielke's fascinatie in muziek en radioshows

Toen de DJ elf jaar oud was raakte hij gefascineerd met alle geluiden die uit het radio kastje in de keuken kwamen. Dit inspireerde de DJ om na enkele jaren zelf te oefenen bij verschillende radiostations. Hielke was sindsdien begonnen aan het eerste hoofdstuk van zijn leven als opkomende DJ. Hij ging namelijk op zijn vijftiende leeftijd naar de lokale omroep van Groningen en leerde alles wat hij moest leren van het vak om DJ te worden. De radio DJ is sindsdien ook hard aan de slag gegaan met zijn eigen mixen en radioshows bij SLAM.

Bezigheden van de DJ zelf

In de tussentijd was Hielke ook bezig met het nachtleven in zijn welbekende stadje. Daar kennen ze namelijk geen sluitingstijd, hoogstwaarschijnlijk is dat de reden waarom Hielke nooit gestopt is met muziek maken tijdens festivals, clubs en andere evenementen. Hij vindt het namelijk leuk om als DJ door het hele land te reizen en performances te geven.

Voordat Hielke zijn studie had afgerond woonde hij ook 3 maanden in Thailand. Sindsdien wilt hij de hele wereld zien en is het een van zijn dromen om zoveel te zien van de wereld als hij kan zien.

Wat is DJ Hielke Boersma's specialiteit?

De DJ mixt muziek gebasseerd uit house invloeden, maar ook hits urban en classics draait hij zonder moeite aan elkaar. Hierdoor worden de tofste beats uitgebracht waarvan het publiek urenlang bij staat te dansen. Zijn eigen mixen en mash-ups zijn herkenbaar door een mix van herkenbare vocals en elektrische beats. Hielke weet hoe hij ervoor kan zorgen om zijn publiek los te laten gaan.

DJ Hielke Boersma boeken bij Evenses Entertainment

Hielke is een echte feestbeest en houdt er zeer van om muziek te mixen tijdens een feestje en spreekt ook graag als gast. Heeft Evenses inmiddels u interesse opgewekt? Dan moet u weten dat een boeking met Hielke Boersma uw dag zeker weten laat slagen.

Hielke is juist een opkomende DJ uit de Nederlandse samenleving en is graag gewild door verschillende mensen op een bedrijfsfeest of festival.

Wilt u Hielke Boersma boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook Hielke Boersma boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire DJ Hielke Boersma

Genres

Pop
House
Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

DJ Lize

DJ Lize

3 Beoordelingen

De vrouwelijke DJ die van ieder feest een onvergetelijke avond maakt.

€ 650 - € 1430
DJ Bombastic

DJ Bombastic

Deze eclectic, urban house-DJ speelt de sterren van de hemel

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.