Op zoek naar een unieke dansshow? Zoek niet verder! Nu bij Evenses te boeken voor uw feest, festival of evenement, de dansformatie Trinxx. Zij bezorgen met hun spetterende optredens entertainment zoals u nog nooit eerder gezien hebt.

 

Deze dansgroep bestaat uit drie professionele dansers die ieder jarenlange danservaring heeft. Samen hebben deze mannelijke dansers besloten een dansformatie te vormen die out-of-the-box denkt en optreedt. Hun dansstijl is te omschrijven als urban streetdance. Verder is zijn hun optredens typerend doordat ze elke dansoptreden op hoge hakken doen. Zij proberen met hun shows een boodschap mee te geven, namelijk niet meer in hokjesdenken! Met hun optredens promoten zij diversiteit en de kracht van jezelf zijn. Een echte dansshow met een mooie boodschap! Trinxx was ook te bewonderen op televisie, ze deden mee aan de 2018 editie van Belgium's Got Talent en de 2019 editie van Holland's Got Talent. Ze hebben zelfs de finale behaald van Holland's Got Talent! 

 

TRINXX weet van elke beat een feestje te maken, maar weet ook voor elk feestje een beat te maken. Naast de geweldige dansoptredens kan TRINXX namelijk ook in regenboogstijl uw feest laten slagen met een uitstekend vermakende DJ-act. Met de beste hits van iconen en voorvechters zoals Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, David Bowie, George Michael, Britney Spears, Ricky Martin, Kylie Minoque, Katy Perry, Cher en vele andere.

 

Zou u HighHeels Men Dance Show willen boeken voor uw verjaardag, bruiloft of openingsevenement? Deze dansshow is bij Evenses te boeken, voor uw evenement, bedrijfsfeest of festival. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Heeft u misschien nog vragen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Trinxx.