Maan boeken

17 keer aangevraagd

Deze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.

4,4 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Maan boeken
DPszbcgNQo
EYhLEHEvfQ
KWSqn qEFY
xwTqDJMQ
Maan boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Maan
Starttijd:  
Eindtijd:  

Maan boeken

Zangeres Maan won in 2015 het bekende TV-programma The Voice of Holland en werd daarmee in één klap bekend in Nederland. Via Evenses is zij te boeken tegen aantrekkelijke voorwaarden en in te huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of jubileum.

Maan-boeken-kosten.jpg

Biografie Maan

Zangeres Maan dacht een tussenjaar te nemen en ‘eens te kijken hoe het ging met muziek maken’. Inmiddels weet heel Nederland hoe dat afliep: op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The Voice Of Holland met als coach Marco Borsato en werd een landelijk idool. Ze liet met het nummer the power of love alle stoelen draaien. Inmiddels is haar tweede single een feit: met Ride It bewijst Maan dat ze een nieuwe ster is aan het Nederlandse muziekfirmament. Haar eerste single Perfect World werd geproduceerd door de bekende DJ Hardwell en kwam op 13 februari 2016 binnen in de top 40, waarna ze een gouden plaat ontving. Op 1 april verscheen ook haar tweede single Ride It. Die single haalde de hitparade ook, de opvolger 'DJ' deed het minder goed. Maan stond zes avonden in Ahoy Rotterdam tijdens Toppers in concert 2016 - Christmas party of the year. In 2017 doet Maan mee aan Dance Dance Dance met B-Brave-lid Kaj van der Voort. Tegenwoordig heeft Maan veel hits, ook in samenwerking met andere bekende artiesten. In 2020 trad ze op bij de vrienden van amstel live

Zangeres Maan boeken

In 2017 was Maan te horen op het album van Sevn Alias met nummer 'Amsterdam'. Dit keer staat Sevn Alias op het album van Maan genaamd 'Onverstaanbaar'. Het nummer 'Als Ik Ga' laat zien dat Sevn Alias en Maan een prachtige combinatie is van pop en hiphop. Maan boeken

Zangeres Maan boeken

Wilt u Maan boeken voor uw evenement, festival of feest? Maan boeken via Evenses voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk, daardoor werken wij met professionele artiesten.

Maan boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Maan boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Maan

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

Maan & Ronnie Flex - Blijf bij mij
Maan - Ze huilt maar ze lacht
Maan - Lief zoals je bent
Maan, Kriss Kross Amsterdam , Bizzey - Hij is van mij
Maan & Jonna Fraser - Spijt
Maan & Sevn Alias - In Amsterdam
Maan - Ride it
Maan - Jij bent de liefde
Maan & Kraantje Pappie - Rode Wijn
Maan - Sukkel voor de liefde
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Angela van Tol
5 uit 5 sterren
Wauw, wat kan Maan goed zingen! Ze heeft ons evenement echt perfect aangevuld met haar optreden. Ik zou haar zeker weer boeken.
Sophie Reijnders
4 uit 5 sterren
Een lieve en spontane meid, die weet waar ze mee bezig is. Ze kwam erg professioneel over en haar optreden was steengoed.
Mien van Zanten
4 uit 5 sterren
Echt een aanrader voor een feest met jeugdig publiek. Ze weet de zaal op z'n kop te zetten en iedereen stond te swingen. Wij hebben genoten tijdens het schoolfeest!

Vergelijkbare acts

Joya Mooi boeken

Joya Mooi boeken

2 Beoordelingen

Deze Amsterdamse zangeres combineert verschillende genres in haar muzikale werk.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.