< Terug naar overzicht

Freddy Moreira boeken

Met zijn explosieve live shows en high energy style blaast Freddy Moreira elke club omver!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Altijd lekker los gaan op de nummers Freddy Moreira! "
Jouke Broek
5
"Wat een talent volle jongen die Freddy Moreira! Ik zag hem live in Lloret de Mar. Heel de club, alle Spanjaarden en toeristen gingen helemaal los! Was het beste feestje van de vakantie. "
Johnny
5
"Heel leuk hoe Freddy Moreira iedereen bij zijn optreden betrekt met stickers en tijdelijke tattoos! Top dat hij altijd bezig is met zijn fans! "
Piet van Baasdonk
4

Freddy Moreira boeken

Freddy Moreira boeken 

 

De Nederlander Emilio Sedoc, ook bekend als Freddy Moreira werd geboren in 1993 en is ondertussen een veelbesproken DJ. Zo heeft Freddy Moreira reeds samen gewerkt met de bekende rappers Gio en Keizer. Samen brachten ze het nummer 'omlaag' uit in 2015. Het nummer werd ondertussen bijna 17 miljoen keer bekeken op YouTube. 

 

Freddy Moreira staat bekend om zijn dynamische, explosieve live shows, zijn populaire mixtapes en het feit dat Freddy Moreira een echt ladies man is. De bekende DJ speelt voornamelijk een mix van electric house, Caribbean en Urban Sound. Zijn tracks kregen reeds goede commentaren van grote namen uit de DJ wereld, waaronder Walshly Fire (Major Lazer), Mad Decent en Hardwell. Met deze eigenschappen is Freddy Moreira een echte entertainer en wordt hij geboekt in de grootste clubs wereldwijd. In 2016 draaide Freddy Moreira tijdens zijn zomer tour in Spanje en Portugal. Later toerde Freddy Moreira ook in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en de Caribische eilanden. 

 

Boekingen van Freddy Moreira 

 

Wilt u Freddy Moreira boeken voor uw festival, stadsfeest of club? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Freddy Moreira. 

 

 

 

 

 

 

Anderen bekeken ook

Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink

Urban / Latin / Top 40 DJ

Dave Roelvink

Urban / Latin / Top 40 DJMet zijn unieke karakter en opzwepende muziekstijl, maakt hij van elke gelegenheid een feest!2999,-Lees meer
Johnny 500 boeken%2C feest

Johnny 500 boeken

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

Johnny 500 boeken

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJDJ en hunk Johnny 500 boeken voor uw feest? Hij is nu te boeken bij Evenses!2095,-Lees meer
Keizer boeken feest 0

Keizer boeken

Bekende Urban artiesten

Keizer boeken

Bekende Urban artiestenBoek Keizer voor uw clubfeest en rap mee met zijn straffe en populaire teksten.2999,-Lees meer
Gio Boeken

Gio boeken

Bekende Urban artiesten

Gio boeken

Bekende Urban artiestenGio is al jaren bekend om zijn zang- en rap hits, Gio is nu te boeken bij Evenses!2999,-Lees meer