< Terug naar overzicht

Keizer boeken

Boek Keizer voor uw clubfeest en rap mee met zijn straffe en populaire teksten.
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Een aantal jaren terug was 'Mama Sorry' het eerste liedje van keizer dat ik hoorde en tot de dag van heden luister ik naar Keizer! Hij is echt mijn all-time favoriete artiest. "
Djamal
5
"Keizer is voor mij de artiest waar de Nederlandse rap begon. Samen met Ali B begon hij het Nederlandse Urban tijdperk. Hij is en blijft een held! Keep it up Keizer! "
Pieter Waanders
5
"Tijdens een clubfeest in Amsterdam zag ik Keizer live optreden, sindsdien ben ik grote fan! Het is ondertussen 5 jaar geleden en dat ene concert blijft één van de beste ervaringen van mijn leven. "
Tim Hermans
5

Keizer boeken

Keizer boeken

 

Rozelsky Steve Lie-A-Jen, ook wel bekend als Keizer, werd geboren in Suriname en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Keizer is bekend van zijn grote hits als 'Mama Sorry' waarmee hij één van de eerste bekende urban artiesten werd in Nederland. Zijn hit 'Mama Sorry' kwam uit in 2009 en zorgde meteen als fundering van een grootse carrière.

 

Rapper Keizer is al bezig met rappen sinds 2002. In 2005 en 2006 won Keizer het Summerjam MC-battle-toernooi in Leiden. Een tijdje later lanceerde rapper Keizer eerste mixtape 'Straategisch' in 2009. In 2010 ontving hij de State Award voor de beste 101Barz-sessie en in 2011 bij de TMF Awards won Keizer de Pure Award voor beste Nederlandstalige hiphopartiest. In 2014 bracht keizer zijn album 'Karma' uit waarbij hij samen werkte met onder anderen Lange Frans en Kraantje Pappie.

 

Boekingen Keizer

 

Wilt u rapper Keizer boeken voor uw feest, festival of club? Deze urban artiest is via Evenses te huren voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Keizer. 

Anderen bekeken ook

ali b boeken feest festival

Ali B boeken

Bekende Urban artiesten

Ali B boeken

Bekende Urban artiestenDe bekende rapper Ali B bekend van hits als 'Rampeneren' en 'Wat zou je doen'!2999,-Lees meer
lange frans inhuren

Lange Frans boeken

Bekende Urban artiesten

Lange Frans boeken

Bekende Urban artiestenHij begon als duo met Baas B, Nu bijna Nederlands' bekendste rapper.5675,-Lees meer
Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
Persfoto Kraantje Pappie

Kraantje Pappie boeken

Bekende Urban artiesten

Kraantje Pappie boeken

Bekende Urban artiestenKraantje Pappie, één van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland voorbracht.2999,-Lees meer