Keizer boeken

Boek Keizer voor uw clubfeest en rap mee met zijn straffe en populaire teksten.

5 uit 5 sterren
€ 2245 - € 3590
Keizer-boeken-feest.jpg
FrDYMlJaz
WhQRcfjo
shfLRKzQrc
FA LQXFuo
Keizer-boeken-feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Keizer
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Evenement, Festival, Feest, Overig

Keizer boeken

Rozelsky Steve Lie-A-Jen, ook wel bekend als Keizer, werd geboren in Suriname en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Keizer is bekend van zijn grote hits als 'Mama Sorry' waarmee hij één van de eerste bekende urban artiesten werd in Nederland. Zijn hit 'Mama Sorry' kwam uit in 2009 en zorgde meteen als fundering van een grootse carrière.

Rapper Keizer is al bezig met rappen sinds 2002. In 2005 en 2006 won Keizer het Summerjam MC-battle-toernooi in Leiden. Een tijdje later lanceerde rapper Keizer eerste mixtape 'Straategisch' in 2009. In 2010 ontving hij de State Award voor de beste 101Barz-sessie en in 2011 bij de TMF Awards won Keizer de Pure Award voor beste Nederlandstalige hiphopartiest. In 2014 bracht keizer zijn album 'Karma' uit waarbij hij samen werkte met onder anderen Lange Frans en Kraantje Pappie.

Boekingen Keizer

Wilt u rapper Keizer boeken voor uw feest, festival of club? Deze urban artiest is via Evenses te huren voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Keizer.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Djamal
5 uit 5 sterren
Een aantal jaren terug was 'Mama Sorry' het eerste liedje van keizer dat ik hoorde en tot de dag van heden luister ik naar Keizer! Hij is echt mijn all-time favoriete artiest.
Pieter Waanders
5 uit 5 sterren
Keizer is voor mij de artiest waar de Nederlandse rap begon. Samen met Ali B begon hij het Nederlandse Urban tijdperk. Hij is en blijft een held! Keep it up Keizer!
Tim Hermans
5 uit 5 sterren
Tijdens een clubfeest in Amsterdam zag ik Keizer live optreden, sindsdien ben ik grote fan! Het is ondertussen 5 jaar geleden en dat ene concert blijft één van de beste ervaringen van mijn leven.

Vergelijkbare acts

Ali B

Ali B

3 Beoordelingen

Wij kennen Ali B allemaal als rapper, maar Ali B is ook te boeken als inspirerende spreker.

€ 9750 - € 15600
Willem boeken

Willem boeken

4 Beoordelingen

Willem, bekend van het hiphop duo The Opposites nu ook succesvol als solo artiest

prijs op aanvraag
DJ DYLVN boeken

DJ DYLVN boeken

3 Beoordelingen

Ga helemaal los op de aanstekelijke eclectische mixen van DJ DYLVN

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.