Gio boeken

Gio is al van jongs af aan een muzikaal talent. Gio was, naast druk met zijn dansgroep, ook al bezig met zijn eigen liedjes schrijven en muziek produceren. Gio zijn grote voorbeeld was Michael Jackson, wiens danspasjes hij nadeed en verder ontwikkelde.  Niet veel later begon Gio met optreden op verschillende podia en was in diverse televisieprogramma's te zien. Zo kreeg Gio een rol in een film en heeft hij zelfs het voorprogramma van grote artiesten, zoals Destiny's Child, Ne-Yo en Kanye West mogen verzorgen. 
Gio's single 'Zonder Jou' was zijn eerste Nederlandstalige hit. Hierna heeft hij samengewerkt met o.a. Keizer, Ali B en Dj Dyna.

Nog steeds Gio

Ondanks dat Gio nauwelijks meer nummer uitbrengt is hij nog steeds een performer. Jaarlijks verzorgt hij optredens waar zijn zangstem geen opwarming nodig heeft. Beluister zijn 'Een plek' nu!

Gio boeken .jpg

Boekingen van Gio

Wilt u Gio boeken voor uw feest, bedrijfsfeest, festival of bruiloft? Gio boeken via Evenses voor uw evenementen. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons altijd bellen voor uw vragen over het boeken van Gio.

Gio boeken

Wilt u Gio boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Gio boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Gio boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Gio boekingen bekend als een groots feest spektakel.