Ali B boeken

Ali B is een artiest die al jarenlang bekendheid geniet als rapper. Als "rapper van de straat" klom Ali B met hits als "Rampeneren" en "Leipe mocro flavour" de Nederlandse hitlijsten binnen. Samen met Marco Borsato gaf hij een legendarisch optreden met het nummer " Wat zou je doen". Naast rappen is Ali B nu ook een graag geziene gast in verschillende televisieprogramma's. Met zijn theatershow tourt hij door heel Nederland. Ali B is ook al op verschillende congressen en lezingen aanwezig op geweest om de gasten te inspireren met zijn verhaal. Naast dat Ali B te boeken is als rapper voor al uw feesten, festivals en evenementen is Ali B ook te boeken als insprirerende spreker met een uniek verhaal.

Boekingen Ali B

Naast artiest is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook richtte hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, genaamd North Sea Camel. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough. Ali B kwam ook in diverse tv-programma's voor, zo had hij zijn eigen programma 'Ali B op volle toeren' waarin hij met een bevriende rapper in elke aflevering op pad gaat naar een artiest die 'vroeger' veel bekendheid wekte. Ali B zit niet stil, ook bracht hij een theatershow uit genaamd 'Ali B geeft antwoord', vervolgens kwam een gelijknamig album uit. Ali B nam ook plaats als jurylid bij The Voice of Holland, dit doet hij nu al meerdere seizoenen lang.

Ali B bewijst al snel dat hij niet alleen een goede rapper is, maar dat hij ook meer talenten heeft. Een bekroning van zijn doorzetting en vastberadenheid zorgde ervoor dat hij de succesvolle mangement- en entertainmentbedrijf SPEC op kon zetten. Ali B schittert al jaren op de televisie. De knuffelmarokkaan is een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheid, maar is ook al jaren jurylid bij The Voice. De theaters door heel Nederland zijn ook al niet meer veilig voor de scherpe grappen en serieuze conversaties. Ali B timmert ook als spreker aan de weg en heeft al met grootheden als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough het podium gedeeld.

De multi getalenteerde rasentertainer bespreekt op eigenwijze thema's als persoonlijke ontwikkeling, succes en falen. Hij vermaakt de luisteraars met een lach en een traan, maar gaat daarbij confronterende uitspraken niet uit de weg. Ali B verzorgt ook vaak shows met een zakelijk karakter. Met zijn luchtige maar inspirerende levenslessen probeert Ali de ondernemers te inspireren.

Wilt u Ali B als artiest boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Of bent u op zoek naar een spreker die alle gasten direct kan raken en inspireren. Ali B is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of lezing. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.