Ali B

Wij kennen Ali B allemaal als rapper, maar Ali B is ook te boeken als inspirerende spreker.

4,7 uit 5 sterren
€ 9750 - € 15600
Foto Ali B
zcHhCbVrwM
zbFCJzOVbI
z qUKWMQO
FzCsiGkSBec
MrNysdpdok
Foto Ali B
Controleer nu de beschikbaarheid van Ali B
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Ali B boeken

Ali B is een artiest die al jarenlang bekendheid geniet als rapper. Als "rapper van de straat" klom Ali B met hits als "Rampeneren" en "Leipe Mocro Flavour" de Nederlandse hitlijsten binnen. Samen met Marco Borsato gaf hij een legendarisch optreden met het nummer " Wat zou je doen". Naast rappen is Ali B nu ook een graag geziene gast in verschillende televisieprogramma's. Met zijn theatershow tourt hij door heel Nederland. Ali B is ook al op verschillende congressen en lezingen aanwezig op geweest om de gasten te inspireren met zijn verhaal. Naast dat Ali B te boeken is als rapper voor al uw feesten, festivals en evenementen is Ali B ook te boeken als inspirerende spreker met een uniek verhaal.

Biografie Ali B

Naast artiest is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook richtte hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, genaamd North Sea Camel. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough. Ali B kwam ook in diverse tv-programma's voor, zo had hij zijn eigen programma 'Ali B op volle toeren' waarin hij met een bevriende rapper in elke aflevering op pad gaat naar een artiest die 'vroeger' veel bekendheid wekte. Ali B zit niet stil, ook bracht hij een theatershow uit genaamd 'Ali B geeft antwoord', vervolgens kwam een gelijknamig album uit. Ali B nam ook plaats als jurylid bij The Voice of Holland, dit doet hij nu al meerdere seizoenen lang.

Ali B boeken prijs

Ali B bewijst al snel dat hij niet alleen een goede rapper is, maar dat hij ook meerdere talenten heeft. Een bekroning van zijn doorzetting en vastberadenheid zorgde ervoor dat hij de succesvolle management- en entertainmentbedrijf SPEC op kon zetten. Ali B schittert al jaren op de televisie. De knuffelmarokkaan is een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheid, maar is ook al jaren jurylid bij The Voice. De theaters door heel Nederland zijn ook al niet meer veilig voor de scherpe grappen en serieuze conversaties. Ali B timmert ook als spreker aan de weg en heeft al met grootheden als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough het podium gedeeld.

De multi getalenteerde rasentertainer bespreekt op eigenwijze thema's als persoonlijke ontwikkeling, succes en falen. Hij vermaakt de luisteraars met een lach en een traan, maar gaat daarbij confronterende uitspraken niet uit de weg. Ali B verzorgt ook vaak shows met een zakelijk karakter. Met zijn luchtige maar inspirerende levenslessen probeert Ali de ondernemers te inspireren.

Hardewerker Ali B

Ondanks al zijn successen en bezigheden als presentator, jurylid en artiest is en blijft Ali B werken aan zijn muziek. Ali b speelt ook goed in op de situatie zoals virale videos als 'Waar praten we over?'. Een man die verdacht werd van oplichting had meerdere keren in een interview gezegd 'Waar praten we over'. Dit ging viraal waarna Ali B een nummer had gemaakt over de situatie. Dit werd direct een succes. In 2020 heerste er een virus genaamd COVID-19. De gepaste maatregel was anderhalf meter afstand houden van je medemensen. Hier maakte Ali B gebruik van en maakte er een nummer over. Hiermee wilde hij de Nederlandse bevolking duidelijk maken dat de regel in acht genomen moet worden. Bekijk hieronder het filmpje.

Boekingen Ali B

Wilt u Ali B boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Of bent u op zoek naar een spreker die alle gasten direct kan raken en inspireren. Ali B boeken via Evenses voor uw bedrijfsfeest of lezing. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ali B boeken

Wilt u Ali B boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Ali B boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Ali B boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Ali B boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Ali B

Genres

Nederlandstalig
Hiphop

Nummers

Ali B & Brace - Ik ben je zat
Ali B & Partysquad & Yes-R - Rampeneren
Ali B & Akon & Yes-R - Ghetto
Ali B & Brace & Yes-R - Leipe Mocro Flavor
Ali B & Marco Borsato - Wat zou je doen?
Ali B & Ronnie Flex & Numidia - Meli Meli
Ali B & Boef & Chivv & Ronnie Flex - Sneaky Money
Ali B & Brace & Kenny B - Let's Go
Ali B - Bentayga
Ali B & R3hab & Cheb Rayan & Numidia - Dana
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Paula van Veldt
5 uit 5 sterren
Ali B weet er altijd wel een topfeest van te maken, het is duidelijk dat hij geen standaard zanger is, maar een performer in hart en nieren..
Tom
4 uit 5 sterren
Wat een heerlijk optreden. Goede samenwerking, een echte show. Helemaal top
Hidde
5 uit 5 sterren
Je bent top. Live optreden en er een knallende show van maken. Dank je wel

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.