Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Blanks boeken
100% match

Blanks boeken

Boek deze Nederlandse muzikant nu voor jouw feest of evenement!
Blanks biografie Blanks is de artiestennaam van Simon de Wit. Simon is een Nederlandse muzikant, youtuber en cultureel onder...
Lees meer

prijs op aanvraag
Metejoor boeken
100% match

Metejoor boeken

Boek deze Vlaamse zanger met bekende pophits nu bij Evenses!
Metejoor biografie Joris van Rossem is een Vlaamse popzanger. Toen hij met zijn zus naar de studio ging werd gezegd dat zijn ste...
Lees meer

prijs op aanvraag
Goldband boeken
100% match

Goldband boeken

Boek deze Haagse popsensatie voor uw feest of festival
Biografie Goldband Deze Haagse vrienden hebben na hun entree in 2019 binnen een mum van tijd naam voor zichzelf gemaakt in de muziekind...
Lees meer

prijs op aanvraag
Antoon boeken
1/7
Antoon
Antoon
100% match

Antoon

Nederlandse rapper, zanger en producer Antoon voor elk feest.
Biografie Antoon Valentijn Verkerk is op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Dat is ook de reden dat hij naar de Herman B...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende zangers

Is uw zoon over een paar maanden jarig en is hij een enorme fan van volkszangers als André Hazes? Zit u in het organisatiecomité voor het jaarlijkse buurtfeest en willen jullie er dit jaar met z'n allen een gezellig oer-Hollandse happening van maken? Of zijn jullie misschien bezig met de planning van jullie bruiloft volgend jaar en zijn jullie nog op zoek naar manieren om deze speciale dag spectaculair af te sluiten? Het hangt natuurlijk altijd af van uw voorkeuren, maar zou het boeken van een bekende zanger niet het overwegen waard zijn om het feest of evenement dat u gaat organiseren helemaal áf te maken?

Met een bekende zanger bedoelen we een zanger die in ieder geval op nationaal niveau algemene bekendheid geniet in Nederland en België, zoals Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Dotan, Het feestteam, Martijn Fisher, Jim Bakkum, Waylon, Jeffrey Heesen, René Schuurmans, Wulf, Kafke, Typical Dutch, Vinchenzo, Brainpower, Henk Bernard, Jim van der Zee, Jaimi Faulkner, Yves Berendse, Rob van Daal, Wesley Bronkhorst, Charly Luske, Vinzzent, Lee Towers, Henk Wijngaard, Xander de Buisonjé , Syb van der Ploeg, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Clarence Milton Bekker, Syb van der Ploeg, Ben Saunders, Vieze Jack, Havenzangers, Frans Bauer, en Will Tura bijvoorbeeld, om maar een paar namen te noemen. Veel van de zangers die je op onze website zal zien staan, zijn echter ook bekend over de landsgrenzen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan Mr. Probz, Kenny B, Dotan, of George Baker (je weet wel, die van Una Paloma Blanca). De keuze is enorm en door een bekende zanger te boeken, kan je er zeker van zijn dat je indruk maakt op je gasten. Het komt tenslotte niet elke dag voor dat zij een live optreden van een bekende zanger van dichtbij mee kunnen maken.

Bekend of niet, het is natuurlijk wel belangrijk dat de zanger die je wil boeken een goede aanvulling vormt op het feest of evenement dat je gaat organiseren. Zo garandeer je met het boeken van André Hazes junior, bijvoorbeeld, een paar uur authentieke volksmuziek in pure vorm, terwijl hij op een salsafeestje, op z'n zachtst gezegd, een beetje uit de toon zou vallen. Het is zonde om tijd, moeite, én budget te spenderen om een bekende artiest te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor jouw evenement. Vandaar dat het wel belangrijk is om alvast een min of meer duidelijk idee te hebben van het feest dat je gaat organiseren alvorens een bekende artiest te boeken.

Nu denk je misschien dat dit nogal logisch klinkt, maar het zou je verbazen hoeveel mensen uiteindelijk nog moeite hebben met het kiezen van een artiest wiens muziek en stijl goed passen bij het feest dat ze voor ogen hebben wanneer ze een bekende zanger gaan boeken. Dat komt, onder andere, door de grote variatie aan bekende zangers die er bestaat en beschikbaar is in Nederland en België. Van Jan Smit en Jim Bakkum tot Stan van Samang en Guus Meeuwis, er is een overdaad aan keuze.

Het hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn om de perfecte bekende zanger te boeken voor jouw feest of evenement, zeker niet al je hierbij de hulp inroept van een ervaren partij die je helpt bij verkennen van het gevarieerde aanbod in Nederland en België. Een bedrijf als Evenses heeft al jarenlange ervaring op het gebied van dergelijke boekingen, dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? Niet iedere bekende zanger zal namelijk goed passen bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.  Evenses beschikt over een uitgebreid portfolio bekende zangers voor wie wij al talloze boekingen hebben verzorgd. Die expertise en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen, zodat jij de ideale bekende zanger kan boeken voor jouw evenement.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken door het offerteformulier op onze website in te vullen, door ons een mailtje te sturen, of door ons te bellen. Als je zelf eerst een kijkje wil nemen naar wat wij op het gebied van bekende zangers zoal kunnen bieden, dan kan je met de hulp van onze zoekmachine het zoeken wat overzichtelijker maken. In combinatie met ander materiaal dat je kan vinden op het internet kan je zo een eerste indruk van de beschikbare bekende zangers vormen.

boeken bekende zanger.jpeg

Waarom kan het een goed idee zijn om een bekende zanger te boeken?

Het boeken van een bekende zanger klinkt je misschien wel als muziek in de oren, maar je zal ook al gelijk hebben gedacht aan de tijd en het geld dat zo'n boekingsproces in beslag kan nemen. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, hoeft het niet ingewikkeld te zijn om een bekende zanger te boeken, zeker niet als je dat samen met een ervaren partij als Evenses doet, maar het kan desalniettemin geen kwaad om toch nog even enkele pluspunten van het boeken van een bekende zanger op een rijtje te zetten. Je wil namelijk wel dat jouw boeking de gewenste impact heeft en dat de artiest in kwestie voor iets extra's zorgt op het feest.

Je kan er een grote verrassing van maken

Je kan de organisatie van een feest of evenement waarvoor je een bekende zanger wil boeken natuurlijk op verschillende manieren aanpakken. Je kan ervoor kiezen om de mensen die je gaat uitnodigen op voorhand al te laten weten dat er een bekende zanger zal optreden tijdens het feest, desnoods met naam en al, maar je kan er ook voor kiezen om je gasten helemaal niets te vertellen over de geboekte act. Op die manier zal het optreden van de bekende zanger in kwestie een complete verrassing zijn voor de mensen. Stel je, bijvoorbeeld, voor dat je na het diner op jullie bruiloft nog even de microfoon in handen neemt en aankondigt dat zo meteen Marco Borsato nog een uurtje komt optreden. De verrassing zal enorm zijn en de kans is groot dat veel van je gasten hun oren niet zullen kunnen geloven.

Het laat duidelijk zien dat je moeite hebt gedaan om het feest speciaal te maken

Het is vaak vrij snel te merken of iemand echt tijd en moeite heeft gestoken in de organisatie van een feest of evenement. Je bent zelf vast ook wel eens op een gelegenheid geweest waarvan je dacht dat je organisator er waarschijnlijk zelf weinig zin in had gehad. Dat wil je vanzelfsprekend voorkomen op jouw eigen feest. Je wil graag aan je gasten laten zien dat je de moeite hebt gedaan om van de gelegenheid een mooi en passend geheel te maken, en daarbij komt het boeken van een bekende zanger goed van pas. Door een bekende zanger te boeken, laat je jouw gasten zien dat je echt iets speciaals hebt willen maken van de gelegenheid, zowel voor hen als voor jezelf.

Het boeken van een bekende zanger is een goede manier om leven in de brouwerij te brengen

Stel je voor dat je op de verjaardag van je dochter aankondigt dat Jan Smit, speciaal voor haar en haar vriendinnen, enkele nummers komt zingen. Het is niet moeilijk in te beelden hoe enthousiast iedereen hier van zal worden en dat wil je zien op zo'n feest. Bekende zangers moeten heel wat energie in hun shows leggen, en ze zijn het gewend om te proberen het publiek aan het dansen en het bewegen te krijgen. Dat komt jou als organisator goed uit, want je wil uiteindelijk dat mensen het naar hun zin hebben op het feest of evenement dat jij georganiseerd hebt.

Je gasten zullen zich jouw feest nog lang herinneren

Tenslotte wil je ook graag dat de gasten nog lang na zullen praten over het feest of evenement dat je voor hen hebt georganiseerd. Het boeken van een bekende zanger helpt hier absoluut bij. Zoals we al eerder schreven, zal het voor de meeste gasten vrij bijzonder zijn om een live optreden van een bekende zanger van dichtbij mee te maken. Dat betekent dat ze het zich nog lang zullen herinneren, en dat ze het er waarschijnlijk met hun vrienden en kennissen over zullen hebben. Zo zorg je er met het boeken van een bekende zanger voor dat jouw vrienden, familie, en/of collega's een dag of nacht beleven waar ze nog lang met veel plezier aan terug zullen denken.

Bekende zanger

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van een bekende zanger hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort feest je gaat organiseren en wat voor rol de artiest zal gaan vervullen. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat je begint met het zoeken en boeken van een bekende zanger. Niet iedere professionele zanger zal namelijk even goed passen bij het soort feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Bekende zanger huren voor uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsfeest? Boekingsbureau Evenses heeft een groot aanbod en verzorgt het event management van bekende nederlanders. We verhuren Nederlandse zangers en Nederlandse zangeressen uit verschillende genres zoals pop, Nederlandse muziek, volksmuziek, rap en Urban. De bekende artiesten zijn in te huren voor verschillende gelegenheden zoals festivals, stadsfeesten of een verjaardag.

Indien u een bn er zoekt die met  nederlandstalige muziek van uw gelegenheid een 'echt feest' te maken, dan zijn Jonna Fraser, Brace en Lil Kleine  een goede optie om in te huren. Ook kunt u kiezen om Hollandse volkszangers zoals John West, Jan Smit of Dré Hazes te boeken of ga je voor stamboom muzikanten De Suskes? Hiernaast bieden wij ook bekende zangeressen aan om uw gelegenheid naar wens in te vullen zoals O3GNE, Belle Perez, Do, Trijtnje Oosterhuis en Ilse de Lange.

Evenses biedt een all-in pakket van beroemde artiesten, muzikanten, duo’s en solisten. Er zijn op deze manier geen overige kosten aan verbonden en bent u verzekerd van een adembenemend evenement, waarbij alles is geregeld. Neem contact met ons op voor de prijzen van de artiesten boeken.

Bekende zangers boeken voor uw feest, evenement en bruiloft

Ons boekingskantoor beantwoord graag uw vragen over de beste zangers van Nederland, muzikant, band of bekende Nederlandse artiest. Wij hebben duizenden feesten aan ervaring: bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten en evenementen en wij helpen u graag met de verzorging van feestmuziek. U kunt nu uw offerte aanvragen met daarin de weergegeven prijs of kijk in het menu van bekende zangers.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar