< Terug naar overzicht

André Hazes imitator

Zing mee met "Bloed, Zweet en Tranen", "Zij Gelooft In Mij" en vele andere hits!
vanaf: 
1 045,-
5

Referenties

"Wat stonden wij versteld van de zangkunsten van de André Hazes imitator. Wat een briljant geluid komt eruit die man. Als ik weer een feest dan weet ik jullie te vinden."
Iris van Koot
5
"Het is een professionele zanger die weet wat hij doet. Hij brengt het zo goed over. "
Kiki en Karel uit Waalwijk
4
"Jaja, wat kan ik hier over zeggen. Hij heeft mij omvergeblazen. Ik heb genoten van zijn optreden. Heb er niks anders op te zeggen."
Robin Schiers
5

André Hazes imitator

Wilt u André Hazes boeken voor uw bruiloft, feest, diner of andere gelegenheid? Onze André Hazes imitator wordt bestempeld als beste imitatie van de populaire volkszanger, mede door zijn originele Amsterdamse accent. Het wordt een groot meezingfestijn als André Hazes imitator er niet is geweest. Hij heeft al eerder opgetreden in het voor programma van Guus Meeuwis en Jan Smit. 

 

Geniet van een onvervalst Amsterdams geluid met een geluidsset tot 300 personen. Zing met volle tuig mee met "Bloed, zweet en tranen", "Zij gelooft in mij", "De vlieger" en vele andere Hazes klassiekers.

 

Natuurlijk is André Hazes niet te vervangen maar voor een echte live beleving is onze André Hazes imitator.

André Hazes imitator is te boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, huwelijk en jubileum. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over deze talentvolle imitator? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
shutterstock 528244012

DJ Erase

Lounge DJ

DJ Erase

Lounge DJJazz & Lounge DJ Erase verzorgt een stijlvolle muzikale omlijsting van uw borrel of feest.345,-Lees meer
Licht en geluid verhuren

Licht en geluid verhuur

Licht & Geluid, Instrument Verhuur

Licht en geluid verhuur

Licht & Geluid, Instrument VerhuurLicht en geluid voor grootse evenementen, tot een klein privéfeestje, Evenses regelt het.275,-Lees meer