Tino Martin boeken

Tino Martin, de Hollandse volkszanger die ondertussen de harten van miljoenen Nederlanders en Belgen deed smelten met zijn hits 'Laat me leven', 'Jij liet mij vallen' en 'Toch zal ik aan je denken'. Zijn definitieve doorbraak kwam door het nummer 'Doe wat je wil', 'Gevierde Man', 'Mijn Vriend' en 'Jij liet me vallen', gereleased in 2014. Met het album 'Jij liet me vallen' stond hij wekenlang in de album top 40 en won hij een Edison Award.

Op 14 jarige leeftijd kwam Tino Martin voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak. In de strandtent van zijn oom en tante werd hij door een band o het podium gevraagd. Samen zongen ze een nummer en vanaf dat moment wist Tino het zeker, dit wil hij voor de rest van leven doen. Tino Martin heeft deelgenomen aan verschillende talentenshows, zo deed hij mee aan de Scheveningse talentenjacht in 2000 toen hij 16 jaar was. In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman's Soundmix Show. Verder is Tino in zijn carrière groot geworden als imitator waarbij hij elk nummer van René Froger goed wist te vertolken. Hij kwam ver bij Idols maar doordat hij te veel werd vergeleken met René Froger werd hij door de jury eruit gestemd. Als gevolg daarvan kreeg hij een platencontract aangeboden bij Studio One en vanaf dat moment gingen mensen Tino Martin boeken.

Tino Martin boeken prijs.jpg

Nieuwe album van Tino Martin

Tino Martin is druk bezig geweest in 2020. Dat bleek uit zijn nieuwe album genaamd 'Voor Iedereen' dat op 25 September 2020 uitkwam. Het is live ingespeeld door zijn eigen band. Op 30 April en 1 Mei 2021 keert Tino Martin weer terug in de Ziggo Dome met de show 'Viva Las Vegas'. Sinds zijn nieuwe hit is Tino Martin boeken een echte populaire aanvraag. De prijs zal wel verhoogt zijn na zijn nieuwe album. Maar dat biedt ook een compleet nieuwe nummers met een verfrissend optreden. Bij zijn vorige show in de Ziggo Dome verkocht hij binnen no time de kaartjes voor 17.000 fans.

'Een keer' van Tino Martin

Geniet van Tino Martin met zijn gloednieuwe single genaamd 'Een Keer' van zijn album 'Voor Iedereen'.

Boeken van Tino Martin

Wilt u Tino Martin boeken via Evenses voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Tino Martin boeken via Evenses voor uw verjaardagsfeest en stadsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Tino Martin. Zo weet u de prijs voor het boeken van Tino Martin.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij met louter professionele artiesten werken.

Tino Martin boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Tino Martin boekingen bekend als een groots feest spektakel.