< Terug naar overzicht

Tino Martin boeken

De Hollandse volkszanger Tino Martin boeken en zing mee met zijn grootste hits!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Tino, de man die weet het de Nederlandse taal moet klinken. "
Klaas de Ruyther
4
"Hij gaat voor goud! Tino Martin gooit zo erg zijn ziel hierin. Heerlijk om the zien hoeveel plezier hij beleefd op het podium. "
Tom de Jong
5
"Toen we hem live zagen in Tilburg kregen we kippenvel! Wat een prachtstem. "
Danielle en Johan
5

Tino Martin boeken

Tino Martin boeken

 

Tino Martin, de Hollandse volkszanger die ondertussen de harten van miljoenen Nederlanders en Belgen deed smelten met zijn hits 'Laat me leven', 'Jij liet mij vallen' en 'Toch zal ik aan je denken'. 

 

Op 14 jarige leeftijd kwam Tino Martin voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak. In de strandtent van zijn oom en tante werd hij door een band o het podium gevraagd. Samen zongen ze een nummer en vanaf dat moment wist Tino het zeker, dit wil hij voor de rest van leven doen. Hij begint te zingen met orkestbanden en de aanvragen voor optredens stromen binnen. Tino Martin heeft deelgenomen aan verschillende talentenshows, zo deed hij mee aan de Scheveningse talentenjacht in 2000 toen hij 16 jaar was. Twee jaar later is Tino finalist van Hennie Huisman's Soundmix Show. 

 

In de jaren die volgen treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland en in 2013 heeft hij zijn definitieve doorbraak met het fantastische nummer 'Doe wat je wil'. Een meezinger van ongekende kwaliteit. Met zijn geheel eigen sound en uitstraling verkoopt hij de grootste concert gebouwen uit. In 2015  was Tino Martin kandidaat is het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Hierna bracht hij zijn eerste eigen album 'Jij liet me vallen' uit. Voor dit album ontving hij een Edison en 'de Koos Alberts Award'. Het album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn singles waaronder 'Toch zal ik altijd aan je denken', werden in in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. In 2017 volgde zijn tweede album 'Hoe ik het zie' met daarop 10 nieuwe singles. Ook heeft hij een samenwerking met Gerard Joling op zijn naam staan met het nummer "Laat me leven'. 

 

Boekingen Tino Martin 

 

Wilt u volkszanger Tino Martin boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardagsfeest en stadsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Tino Martin. 

Anderen bekeken ook

dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer
peter beense huren evenement

Peter Beense boeken

Bekende zangers

Peter Beense boeken

Bekende zangersDeze Hollandse volkszanger heeft een prachtige loopbaan in de muziek. U kunt hem nu hier boeken2395,-Lees meer
Boef boeken evenement%2C feest%2C

Boef boeken

Bekende Urban artiesten

Boef boeken

Bekende Urban artiestenBoef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest. 2999,-Lees meer
davina michelle boeken

Davina Michelle boeken

Bekende zangeressen

Davina Michelle boeken

Bekende zangeressenDavina Michelle, de sensatie van het moment door haar deelname aan de beste zangers!2999,-Lees meer