DJ Paul Elstak boeken

Een oldskool DJ op uw feest? (Happy) Hardcore DJ Paul Elstak is de oplossing!

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
dj paul elstak boeken
SvnSlxmDc
ISmmZiuMxyo
fQODLgWIw
HJZmsg
dj paul elstak boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ Paul Elstak
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

DJ Paul Elstak boeken

DJ Paul Elstak staat al jaren bekend om zijn Hardcore en Happy Hardcore muziek. En nu nog genieten we van de muziek van Paul. Klassiekers die niet weg te denken zijn natuurlijk 'Rainbow in the Sky' en 'Luv U More'.

In 1987 begon zijn carrière als Hiphop DJ toen hij werd aangenomen als resident DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Hier draaide hij samen met de Nederlandse House pionier Peter Slaghuis. In deze tijd ontmoette hij ook Rob Fabrie en Richard van Naamen met wie hij de groep Holy Noise begon. Met Holy Noise had hij een reeks releases op het Hithouse platenlabel (het label van Peter Slaghuis). In 1991 had Holy Noise hun grootste succes met het nummer 'James Brown is still alive'. Deze plaat was een antwoord op de toenmalige populaire plaat 'James Brown is dead' van L.A. Style. Na Holy Noise heeft Paul het Forze DJ Team opgericht, waarmee hij samen met DJ Panic en DJ Lars een trio vormde. Paul zijn kledinglijn 'Forze', met de bekende 'Wanna Play' beer was in deze tijd erg populair onder de gabbers.

Bekende nummers DJ Paul Elstak

In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label op (onder Mid-Town records). In 1995 bracht hij hier zijn eerste DJ Paul Elstak single uit met de titel: 'Life is like a dance'. Na deze plaat volgden er nog een aantal commerciële nummers, 'Luv U More', 'Don't Leave Me Alone', 'The Promised Land' en natuurlijk 'Rainbow in the Sky', welke het meest succesvolle was. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90. Inmiddels is dit label opgeheven.

In 2001 wilde Paul Elstak zich voornamelijk nog op Hardcore richten en begon een nieuw hardcore label bij Rige Entertainment, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl.

Paul Elstak boeken.jpg

DJ Paul Elstak Happy Hardcore

Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90ties feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore, weer actief bezig gaan houden met Happy Hardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op (Happy)Hardcore en 90ties feesten door Nederland, Duitsland en België. Ook in andere landen van Europa wordt hij regelmatig geboekt. Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Schotland, Finland, Rusland en de Oekraïne zijn landen waar hij nog steeds vele fans heeft. Zijn fans zijn overal, zelfs in Australië en Los Angeles heeft Paul de afgelopen jaren opgetreden.

New Kids Turnbo

Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit. In de clip verschijnt Elstak zelf met een plaksnor op in de stijl van de New Kids. In 2011 won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong met dit nummer en op 12 mei 2011 kreeg hij een gouden plaat uitgereikt. Op dezelfde dag werd de Duitse versie van de single Turbo in Duitsland uitgebracht.

In februari 2013 is Paul Elstak voor liefhebbers van hardere muziek stijlen een feest gestart genaamd 'I Love Beatz'. Omdat hij merkte dat het publiek op feesten waar hij draaide van allerlei hardere stijlen door elkaar houden, heeft hij dit concept bedacht. Zowel liefhebbers van Hardcore als van Happy Hardcore, Jump, Hardstyle en Early Rave kunnen los gaan op een avond van 'I Love Beatz'.

DJ Paul Elstak boeken

Wilt u DJ Paul Elstak boeken voor uw bedrijfsfeest, drive in show, evenement of feest? DJ Paul Elstak boeken via Evenses voor uw festival en personeelsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

DJ Paul Elstak boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de DJ Paul Elstak boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire DJ Paul Elstak

Nummers

DJ Paul Elstak - Kind Eines Teufels
DJ Paul Elstak - Kind van de duivel
DJ Paul Elstak - Rainbow In the sky
DJ Paul Elstak - Engeltje
DJ Paul Elstak - Engel
DJ Paul Elstak - Turbo
DJ Paul Elstak - Allen voor 1
DJ Paul Elstak - Hey Mambo
DJ Paul Elstak - Life is like a dance
DJ Paul Elstak - We live forever
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Anne
5 uit 5 sterren
Als je van Happy Hardcore houdt moet je zeker naar DJ Paul Elstak luisteren en bezoeken natuurlijk! Hij kan het als geen ander, echt een aanrader als je een 'ouderwets (happy) hardcore' feest wilt geven!
Jan Hansen
4 uit 5 sterren
Wie van een oldschool, lekker hakken houdt, zoek niet verder. Paul Elstak is de oplossing!!
Sophie van Dam
5 uit 5 sterren
Deze muziek brengt mij altijd terug naar de jaren 90 en het blijft leuk!

Vergelijkbare acts

ValsBezig

ValsBezig

Zin om te dansen op buk van ValsBezig? Dat kan zekerweten!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.