2 UNLIMITED boeken

2 UNLIMITED is verantwoordelijk voor diverse wereldhits in de eerste helft van de jaren '90. Het was de eerste groep die housemuziek tot een internationaal succes wist te maken.

2 UNLIMITED brengt hun grootste jaren '90 wereldhit 'No Limit' uit na de 'Get Ready' Steve Aoki remix. De Steve Aoki remix van 'Get Ready' zorgt ervoor dat de jaren '90 iconen en EDM pioniers terug aan de top staan in de dancescene. De track stond afgelopen zomer bovenaan de playlists van verschillende top DJ's. Oorspronkelijk werd 'No Limit' in januari 1993 uitgebracht, als aankondiging van het tweede album. Het zou hun grootste hit worden, nummer 1 in 35 landen. Er werden ook een geweldige lijst aan gouden en platina awards voor in ontvangst genomen, met wereldwijd meer dan 2,5 miljoen verkochte exemplaren. Sinds de band de wereld weer over reist lijkt 2 UNLIMITED herboren en zijn ze opnieuw ontdekt door de nieuwe DJ generatie.

Boekingen 2 UNLIMITED

Veel van hen bekennen beïnvloed te zijn door de muziek van 2 UNLIMITED. 2 UNLIMITED veroverde de wereld in de jaren '90 met 16 opeenvolgende hits! Voorbeelden daaravn zijn: No Limit, Twilight Zone, Jump For Joy, Maximum Overdrive, Get Ready For This. Wilt u 2 UNLIMITED boeken voor uw feest, evenement, bedrijfsfeest, dorpsfeest of kermis? Vraag vrijblijvend een offerte aan via Evenses.