OG3NE boeken

11 keer aangevraagd

Deze drie steengoede zangeressen bekend van The Voice, OG3NE nu bij ons te boeken.

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Og3ne boeken evenement
sl L ipU
HnjZDFy
flhblw ul
dmEacotwM
Og3ne boeken evenement
Controleer nu de beschikbaarheid van OG3NE
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

OG3NE is een spetterende girlband bestaande uit drie zusjes die al jaren samen zingen. Hun prachtige harmonieën hebben al vele mensen diep geraakt. OG3NE, voorheen bekend onder de artiestennaam Lisa, Amy en Shelley, is een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol. Op 19 december 2014 wonnen zij het vijfde seizoen van The Voice Of Holland.

Eerder vertegenwoordigden ze Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival 2007. De zussen zijn in Dordrecht geboren: Lisa op 21 juni 1994 en de tweeling Amy en Shelley op 18 oktober 1995. Op dit moment wonen ze in Fijnaart. Met hun zelfgeschreven lied Adem in, adem uit behaalden ze in de Nederlandse voorronde voor het Junior Eurovisiesongfestival het maximale aantal van 36 punten. Ze wonnen van Zanna, Nigel & Ronaldo, Serge & Dion en Famke. Tijdens het Junior Eurovisiesongfestival 2007 in Rotterdam werden ze 11e. Na dit optreden kregen ze een platencontract met EMI Music, gevolgd door een deal bij Cloud9. Inmiddels zijn ze met deze partijen gebroken om hun werk in eigen beheer te doen.

OG3NE heeft hits gescoord als Lisa, Amy en Shelley met de liedjes "Fout Ventje", "Boemerdeboem" en "Diep In de Nacht". In 2014 deden de zusjes mee aan The voice of Holland als eerste drietal ooit in dit programma. Ze debuteerden hier onder de nieuwe bandnaam OG3NE. Ze gingen door naar de tweede ronde onder leiding van Marco Borsato. Hun auditienummer, de Destiny's Child-versie van Emotion (origineel van Bee Gees), kwam een week na de auditie in de Tipparade. Het liedje bleef daar echter in steken en behaalde de Top 40 niet. Uiteindelijk won OG3NE de talentenjacht. In 2017 heeft de groep Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival met hun liedje Lights and Shadows.

Wilt u OG3NE boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Boekingen OG3NE

Wilt u OG3NE boeken voor uw evenement, festival of feest? O3GNE via Evenses voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

OG3NE boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de OG3NE boekingen bekend als een groots feest spektakel.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Trees Bouwsma
5 uit 5 sterren
'Sinds ik OG3NE heb gezien tijdens The Voice ben ik verkocht! Ik blijf ze op de voet volgen en wat zijn deze dames toch geweldig!'
Dirk-Jan van den Beek
5 uit 5 sterren
'Tijdens de promotietour van hun debuutalbum heb ik deze drie prachtige zangeressen live in actie mogen zien. Ze klinken in het echt nog veel mooier dan als op tv. Een echte aanrader!'
Melvin de Ruyter
4 uit 5 sterren
'Een tijdje terug heeft O'G3NE opgetreden op mijn school, wat een feest! En wat een leuke meiden.'

Vergelijkbare acts

Loïs Lane boeken

Loïs Lane boeken

3 Beoordelingen

De getalenteerde zussen Klemann die samen al jarenlang de band Loïs Lane vormen

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.