< Terug naar overzicht

O'G3NE boeken

Deze drie steengoede zangeressen bekend van The Voice nu bij ons te boeken.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"'Sinds ik OG3NE heb gezien tijdens The Voice ben ik verkocht! Ik blijf ze op de voet volgen en wat zijn deze dames toch geweldig!'"
Trees Bouwsma
5
"'Tijdens de promotietour van hun debuutalbum heb ik deze drie prachtige zangeressen live in actie mogen zien. Ze klinken in het echt nog veel mooier dan als op tv. Een echte aanrader!'"
Dirk-Jan van den Beek
5
"'Een tijdje terug heeft O'G3NE opgetreden op mijn school, wat een feest! En wat een leuke meiden.'"
Melvin de Ruyter
4

O'G3NE boeken

O'G3NE is een spetterende girlband bestaande uit drie zusjes die al jaren samen zingen. Hun prachtige harmonieën hebben al vele mensen diep geraakt. OG3NE, voorheen bekend onder de artiestennaam Lisa, Amy en Shelley, is een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol. Op 19 december 2014 wonnen zij het vijfde seizoen van The voice of Holland.

 

Eerder vertegenwoordigden ze Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival 2007. De zussen zijn in Dordrecht geboren: Lisa op 21 juni 1994 en de tweeling Amy en Shelley op 18 oktober 1995. Op dit moment wonen ze in Fijnaart. Met hun zelfgeschreven lied Adem in, adem uit behaalden ze in de Nederlandse voorronde voor het Junior Eurovisiesongfestival het maximale aantal van 36 punten. Ze wonnen van Zanna, Nigel & Ronaldo, Serge & Dion en Famke. Tijdens het Junior Eurovisiesongfestival 2007 in Rotterdam werden ze 11e. Na dit optreden kregen ze een platencontract met EMI Music, gevolgd door een deal bij Cloud9. Inmiddels zijn ze met deze partijen gebroken om hun werk in eigen beheer te doen.

 

O'G3NE heeft hits gescoord als Lisa, Amy en Shelley met de liedjes "Fout Ventje", "Boemerdeboem" en "Diep In de Nacht". In 2014 deden de zusjes mee aan The voice of Holland als eerste drietal ooit in dit programma. Ze debuteerden hier onder de nieuwe bandnaam OG3NE. Ze gingen door naar de tweede ronde onder leiding van Marco Borsato. Hun auditienummer, de Destiny's Child-versie van Emotion (origineel van Bee Gees), kwam een week na de auditie in de Tipparade. Het liedje bleef daar echter in steken en behaalde de Top 40 niet. Uiteindelijk wonnen ze de talentenjacht. In 2017 heeft de groep Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival. 

 

Wilt u O'G3NE boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Anderen bekeken ook

Sharon Doorson boeken festival feest

Sharon Doorson boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Sharon Doorson boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenDeze hippe pop-zangeres maakt uw feest helemaal af!2095,-Lees meer
Zangeres Maan boeken bedrijfsfeest

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenDeze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.2999,-Lees meer
TommieChristiaan Persfoto 2018

Tommie Christiaan boeken

Bekende zangers

Tommie Christiaan boeken

Bekende zangersMultitalent Tommie Christiaan, bekend van zijn deelname aan Beste Zanger, nu te boeken! 2999,-Lees meer
Tabitha boeken

Tabitha boeken

Bekende zangeressen, Bekende Urban artiesten

Tabitha boeken

Bekende zangeressen, Bekende Urban artiestenTabitha heeft in korte tijd haar naam groot weten te maken, met haar toffe tracks! 2999,-Lees meer