Boston Tea Party boeken

Feestband Boston Tea Party brengt gegarandeerd een feest! Deze band in uitgebreide bezetting weet het publiek altijd mee te krijgen. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Zij zijn te huren voor diverse gelegenheden; uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Nederlands beste en vooral leukste feestband. Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest! De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium! Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. Volgens insiders dus Nederlands beste feestband. Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

Boekingen Boston Tea Party

Wilt u Boston Tea Party boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.