Guus Meeuwis boeken

De Nederlandse held Guus Meeuwis zorgt voor een uitbundig feest!

5 uit 5 sterren
€ 42500 - € 68000
Guus Meeuwis inhuren.jpg
toFMzfD o
wh xIvXpBP
YaIzlTz so
Guus Meeuwis inhuren.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Guus Meeuwis
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Bekende zangers

Guus Meeuwis boeken

Guus Meeuwis is een van de grootste Nederlandstalige zangers die al jarenlang bekendheid geniet, na zijn doorbraak met: ''Het is een nacht''. Veel mensen hebben leuke herinneringen aan zijn muziek of het nou op een concert, festival of gewoon in de auto is.

Guus Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied. Lag de nadruk bij Guus Meeuwis & Vagant nog op de feestnummers, op zijn soloalbums vertolken luisterliedjes de hoofdrol en is er plaats voor uptempo nummers waar het goede humeur de toon bepaalt. Met een meer klassieke rock ‘n roll-bezetting wordt Guus zijn muzikale handtekening almaar rijker en rijper. Zijn geluid is voller. Guus Meeuwis heeft onder andere een onderscheiding gekregen voor zijn werk als zanger, componist en verspreider van het Nederlandstalige lied. In 2005 won Guus Meeuwis de Gouden Harp. De Gouden Harp ontvangt een artiest alleen als hij/zij zich gedurende zijn/haar carrière op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nederlandse lichte muziek. Daarnaast won Guus Meeuwis een Edison in de categorie 'Beste Mannelijke Popartiest'.

Zachte G concerten Guus Meeuwis

Nadat Guus Meeuwis zijn status als één van Nederlands grootste had vastgelegd is hij in 2006 begonnen met een concept wat later een begrip zou worden in de Nederlandse muziekwereld. Hij verkocht in de jaar voor het eerst 3 maal het Philips Stadion uit voor zijn concert 'Groots met een zacht G'. Een concept wat uiteindelijk een jaarlijks terugkomend fenomeen werd en tot de huidige tijd nog steeds elk jaar volledig wordt uitverkocht.

Meer dan zingen

De afgelopen jaren heeft Guus Meeuwis zich naast het volledig uitverkopen van stadions ook bezig gehouden met andere activiteiten.

Vanaf 2010 wordt Guus Meeuwis de teamcaptain van het populaire spelprogramma Ik Hou Van Holland, als vervanging van Peter Heerschop. Deze rol was Guus op zijn lijf geschreven, hij ontving in het jaar daarop de Televizier Talent Award bij het Gouden Televizier-Ring Gala. De grootheid van Guus Meeuwis is pas echt te zien als hij in 2013 wordt 'Geridderd in de Orde van Oranje-Nassau' en in 2015 optreedt in de Royal Albert Hall in Londen.

In 2010 werd hij ook uitgenodigd om deel te nemen als jurylid voor het eerste seizoen van de talentenjacht The Voice Of Holland. Guus Meeuwis sloeg deze uitnodiging af omdat hij het gevoel had dat hij ongeschikt was voor de rol van coach. In 2016 gaat hij toch in op een nieuw uitnodiging en vervangt hij Marco Borsato, na een jaar houd hij het al weer voor gezien.

Guus Meeuwis boeken voor uw feest?

Wilt u [Guus Meeuwis boeken] voor uw verjaardagsfeest, jubileum of gala? Guus Meeuwis boeken via Evenses voor diner en opening. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Guus Meeuwis.

Guus Meeuwis boeken.jpg

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk, daardoor werken wij met professionele artiesten.

Guus Meeuwis boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Guus Meeuwis boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Guus Meeuwis

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

Guus Meeuwis - Geef mij nu je angst
Guus Meeuwis - Brabant
Guus Meeuwis - Het is een nacht... (levensecht)
Guus Meeuwis - 't Dondert en 't bliksemt
Guus Meeuwis boeken - Per Spoor
En nog veel meer... -
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Channah Wever
5 uit 5 sterren
Iedereen kent zijn muziek! Dat maakt het enorm leuk op een feest. Guus Meeuwis boeken was echt een top idee!
Daan Wouters
5 uit 5 sterren
Guus Meeuwis trad op bij ons jaarlijkse dorpsfeest en dat vergeet ik nooit meer! Mensen die ik nog nooit had zien dansen en zingen werden zongen mee alsof hun leven er vanaf hing!
Dominique Miltenburg
5 uit 5 sterren
Heel tof wat Guus Meeuwis los krijgt bij het publiek! Zou hem zo weer willen zien

Vergelijkbare acts

Wudstik boeken

Wudstik boeken

3 Beoordelingen

Deze zanger en hiphop artiest is bekend van het vierde seizoen van The Voice.

prijs op aanvraag
Robertino boeken

Robertino boeken

3 Beoordelingen

De ultieme muziekliefhebber maar ook -maker is natuurlijk Robertino!

prijs op aanvraag
Dotan boeken

Dotan boeken

3 Beoordelingen

Dotan met zijn warme stem en prachtige gitaargeluid.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.