Guus Meeuwis boeken

Guus Meeuwis is een van de grootste Nederlandstalige zangers die al jarenlang bekendheid geniet, na zijn doorbraak met: ''Het is een nacht''. Veel mensen hebben leuke herinneringen aan zijn muziek of het nou op een concert, festival of gewoon in de auto is.

Guus Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied. Lag de nadruk bij Guus Meeuwis & Vagant nog op de feestnummers, op zijn soloalbums vertolken luisterliedjes de hoofdrol en is er plaats voor uptempo nummers waar het goede humeur de toon bepaalt. Met een meer klassieke rock ‘n roll-bezetting wordt Guus zijn muzikale handtekening almaar rijker en rijper. Zijn geluid is voller. Guus Meeuwis heeft onder andere een onderscheiding gekregen voor zijn werk als zanger, componist en verspreider van het Nederlandstalige lied.

Boekingen Guus Meeuwis

Wilt u Guus Meeuwis boeken voor uw verjaardagsfeest, jubileum of gala? Deze act is via Evenses te huren voor diner en opening. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Guus Meeuwis.