Le Boy, een DJ/Producer duo dat binnen een half jaar zichzelf in de markt hebben gewerkt. Hiermee willen zij laten zien dat iedereen, welke droom dan ook, binnen 6 maanden kan bereiken, het is hun immers gelukt. Het duo heeft inmiddels al samenwerkingen met Boaz van de Beatz achter hun naam staan, maar dat is nog niet alles, zelfs internationaal bekende DJ David Guetta draait de platen tijdens zijn shows.

Le Boy is ontstaan vanuit een schoolproject, waar duidelijk moest worden dat je je dromen binnen een half jaar kan waarmaken. Nadat het duo vaak gebruik maakte van de uitspraak 'Het is je boy' was de naam Le boy geboren. De Muziekstijl van de jongens ligt tussen techno en house in, het duo geeft het zelf niet een bepaalde stijl, zo ze kunnen nog alle kanten op. Het doel was ook om op internationaal tournee te gaan, door diverse bedrijven te mailen en bellen lukte dit nog ook. De jongens traden al op in diverse landen zoals Bulgarije, Curaçao en China, maar schitterden ook op het internationale festival Sziget. Tegenwoordig zit het duo bij het label Nouveau Riche waar ook sterren als Mr. Polska, Skinto en Boaz van de Beatz deel van uitmaken.

Wilt u Le Boy boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.