Bizzey boeken

Wilt u Bizzey boeken? Dat kan via Evenses. Zorg dat u een vrijblijvende offerte aanvraagt.

Leo Roelandschap, ook wel bekend als Bizzey, is geboren en opgegroeid in Amersfoort. Op 13-jarige leeftijd wist Bizzey zeker dat hij op een podium thuishoorde.  Hij begon als breakdancer en als snel werd hij een allround entertainer. Hij is succesvol als o.a. MC, solo muzikant en songwriter. Bizzey boeken

Biografie Bizzey

Zijn eerste single 'The Fur' stamt uit 2006, in de jaren daarop tourt hij zowel solo als MC succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, diplo en Afrojack. De muzikale bom valt massaal wanneer Bizzey onderdeel wordt van Yellow Claw en de heren achter elkaar succesvolle singles releasen. Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte. Tracks als 'Allermooiste Feestje', 'Krokobil' en 'Thunder' domineren de clubs en radio in Nederland en België. De act groeit uit tot festivalfavoriet en Bizzey, samen met Yellow Claw, wordt geboekt op plekken als Solar Weekend, Latin Village, Mysteryland en Tomorrowland. Bizzey brengt miljoenen views streams binnen via Spotify en YouTube.

Sinds 2016 focust deze lady's favo rapper Bizzey begonnen met een solo carrière en is weggegaan bij de danceformatie Yellow Claw. Met Yellow Claw trad Bizzey op in heel de wereld, van Amerika tot Kazachstan. Nu kiest de Amersfoortse artiest voor een solo carrière in eigen land.

In Januari 2018 kwam één van zijn grootste hits uit, namelijk 'JA!'.Bizzey werkt op dit nummer samen met Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix. Het heeft al meer dan 20 miljoen weergave op YouTube. Bizzey boeken

Bizzey is nog niet klaar

Ondanks al zijn succes lijkt het wel alsof Bizzey nog steeds gretig is om de top te behalen. Bizzey en Yung Felix zijn de gouden duo die meerdere hits op hun naam hebben staan zoals JA! en Baby Momma.

Boekingen van Bizzey

Wilt u Bizzey boeken voor uw festival, feest of evenement? Bizzey boeken via Evenses voor uw stadsfeest of verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. we staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Bizzey.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Bizzey boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Bizzey boekingen bekend als een groots feest spektakel.