< Terug naar overzicht

Wipneus en Pim

DJ's Wipneus & Pim zetten hun publiek op muzikale wijze in het zonnetje. Boek ze hier nu
Prijs op aanvraag
5

Wipneus en Pim

 

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ - duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt : een positieve energie - boost!

 

De unieke combinatie van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens- tegen-de-meisjes’ competities, leuke ‘give-aways’, fantastische prijzen en de onophoudelijke stroom bekende hits leveren bij elke gelegenheid het zelfde resultaat op: een ‘Topfeest’ waar het publiek altijd de grote winnaar is.

 

De variatie en het tempo van de Wipneus & Pim shows is ongekend, van The Black Eyed Peas schakelen ze net zo makkelijk naar Paul Elstak ,dan door naar Guus Meeuwis en dan van Robin Thicke naar Queen. En dit alles verpakt in een constante interactie met het publiek!

 

Vanuit het verleden zijn de legendarische optredens op Parkpop (met ome Willem), Pinkpop en Lowlands bekend. Een greep uit meer recentere successen: de Ziggodome (538 XXL , 12,5 jaar Evers Staat Op), de Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea, de Amstel Curacao Race, KL Marathon Curacao en bv Back at Sea.

 

Wipneus & Pim een onovertroffen feest! 

 

Wilt u Wipneus & Pim boeken voor uw personeelsfeest, evenement of festival? Deze feest band is via Evenses te huren voor uw verjaardag en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Coverband Favours huren feest

Favours

Coverband

Favours

CoverbandDeze feestband biedt u hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Erg leuk voor bruiloft en feest!975,-Lees meer
move 3 0

Mobiele DJ 'Move'

Mobiele DJ, Allround DJ

Mobiele DJ 'Move'

Mobiele DJ, Allround DJDe mobiele DJ geeft een leuke show die hij kan verplaatsen over uw feest en evenement.495,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
ABJ0004 0

Mister Magic

Goochelaar

Mister Magic

GoochelaarIndrukwekkende goocheltrucs voor iedere gelegenheid! 695,-Lees meer