Jay Hardway is een Nederlandse DJ, die met zijn verschillende soorten House muziek een grote fan base opgebouwd heeft.

Samen met Martin Garrix, die toen nog vrijwel onbekend was, bracht Jay Hardway de song 'Registration Code' uit. Hierna hebben zij nog diverse samenwerkingen gehad, waarbij onder andere het nummer 'Wizard' uitgebracht werd. Dit nummer werd meteen een hit en heeft 3.6 miljoen views op YouTube behaald, binnen de eerste week van de release.

In 2016 bracht het duo 'Spotless' uit, dat momenteel 43 miljoen weergaven telt en nog steeds groeit.

Jay is ook bekend van zijn solo werk waarin hij zijn liefde voor muziek goed weet te vertalen. Met de nummers 'Electric Elephants', 'Bootcamp' en 'Golden Pineapple' neemt hij zijn luisteraars mee op reis. Jay probeert graag wat nieuws uit en dat is niet alleen met muziek, maar ook met video's die hij bij zijn muziek levert.

In 2018 is Jay Hardway in de DJ Mag Top 100 DJ's Poll gekomen tot #64. Hij heeft op de grootste evenementen gespeeld zoals Tomorrowland, EDC New York, MTV Mobile Beats, Sziget en Mysteryland.

Wilt u Jay Hardway boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of evenement. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met het vinden van het juiste entertainment voor uw gelegenheid.