< Terug naar overzicht

The Magician boeken

De bekende disco/ house DJ uit België die u betovert met zijn muziek.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Al sinds Aeroplane fan van deze dj, hij is zo tof!"
Denise Suijt
5
"Zijn remix van I Follow Rivers is zo lekker om naar te luisteren, zijn muziek is echt goed!"
Bart
4
"Ik heb hem op Pukkelpop gezien en wat een optreden was dat zeg! Ik zou bijna zeggen magisch ;)"
Hans
5

The Magician boeken

The Magician boeken

 

De bekende disco/ house DJ uit Brussel is nu bij Evenses te boeken voor uw feest of festival. Met zijn magische muziek betovert hij het publiek tijdens zijn optredens. The Magician boekt u hier voor uw evenement of stadsfeest. 

 

Steohen Fasano, ook wel bekend als The Magician, begon zijn carrière als de helft van het duo Aeroplane. Hier maakte hij deel van uit samen met Vito De Luca, van 2007 tot 2010. Nadat hij het duo had verlaten, ging hij als solo artiest verder onder de naam The Magician. In 2011 bracht hij zijn eerste single uit, 'I Don't Know What To Do'. Zijn grote doorbraak kwam echter in 2014, toen hij het nummer 'Sunlight' samen met Years & Years uitbracht. Dit lied behaalde de nummer 7 positie in de Belgische hitlijsten. Tijdens de 2014 editie van de MTV EMA's trad hij dit lied samen met Years & Years op.

 

Hij heeft ook veel bekendheid verworven met zijn remixes van 'I Follow Rivers' en 'Happiness'. Verder speelt hij op vele festivals over de hele wereld, zoals Pukkelpop, Rock in Rio in Portugal en Coachella. Vorig jaar, in 2017, had hij zijn eigen podium op Tomorrowland.

 

Boekingen The Magician

 

Bent u geïnteresseerd in het boeken van The Magician voor uw evenement of festival? Bij Evenses is deze DJ te boeken voor uw feest of event. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie zijn wij zeven dagen per week bereikbaar. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Suggesties voor bij deze act

dj draaien feest

DJ Disqo

Disco DJ

DJ Disqo

Disco DJDe leukste disco en soul muziek op uw feest. Ga terug in de tijd met danceclassics van DJ Disqo345,-Lees meer
shutterstock 528032761

House DJ

House DJ

House DJ

House DJDeze house DJ verzorgt op uw feest of bruiloft de lekkerste dance beats.345,-Lees meer
Funky Risotto boeken festival

Funky Risotto

EDM / House / Club / Electro DJ, Allround DJ, 80's / 90's DJ

Funky Risotto

EDM / House / Club / Electro DJ, Allround DJ, 80's / 90's DJ Het allérgezelligste en meest interactieve DJ-collectief sinds de euro.945,-Lees meer
netsky boeken evenement

Netsky boeken

EDM / House / Club / Electro DJ, Trance DJ / Dance DJ

Netsky boeken

EDM / House / Club / Electro DJ, Trance DJ / Dance DJDe Belgische DJ die met zijn liveshows zorgt voor onvergetelijke optredens. 2999,-Lees meer