Vato Gonzalez boeken

Gonzalez is de bedenker van het concept en label "Dirty House"

prijs op aanvraag
Vato Gonzalez boeken.jpg
gpcYB
tFyvsC KiI
hZSQDlc
Vato Gonzalez boeken.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Vato Gonzalez
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: House DJs

Vato Gonzalez is de bedenker van het concept en label "Dirty House". Een van de meest veelbelovende DJ's die ons land rijk is. Via Evenses kunt u deze DJ boeken. Hij is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw evenement, festival en feest.

Op eigen kracht wist Vato in de afgelopen jaren het label, event en de muziekstijl 'Dirty House' op de kaart te zetten. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de huidige Latin- en Electrohouse een substroming te creëren die in zijn eigen woorden 'volledig de pan uit rockt'.Door een recht door zee manier van denken, eigen ondernemingen en evenementen (Dirty House, Eclectic Sounds, House Bastards) wist hij zich op eigen kracht op te werken tot een van de meest veelbelovende DJ's die ons land rijk is. Als producer leerde Vato op jonge leeftijd Hardwell kennen waarmee hij op de achtergrond veel heeft samengewerkt aan dancehall, urban en house projecten.

Wilt u Vato Gonzalez boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum of ceremonie? Deze DJ is via Evenses te huren voor uw studentenfeest en gala. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de bekende DJ Vato Gonzalez.

Repertoire Vato Gonzalez

Genres

Dance
House
Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Lucas & Steve boeken

Lucas & Steve boeken

3 Beoordelingen

Lucas & Steve, het Nederlandse DJ duo dat niet te missen is in de Nederlandse dance scene!

€ 13500 - € 21600
Jody Bernal boeken

Jody Bernal boeken

3 Beoordelingen

Jody Bernal, bekend van één van Nederlands grootste hits 'Que Si Que No'

€ 2000 - € 3400
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.