Deze getalenteerde muzikant is een zeer veelzijdig en veelgevraagd pianist. Hij is niet alleen pianist, maar ook componist en muziekproducer. Hij heeft zichzelf op driejarig leeftijd piano leren spelen en sinds zijn tiende maakte hij al zijn eigen stukken. Hij is cum laude afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij treedt sindsdien op als solo pianist en begeleider van artiesten in het binnen- en buitenland. The Piano Man is een gefaamde livestreamer, met maar liefst een VIP-gold status op Periscope. Daarnaast heeft hij ook op YouTube een grote achterban, met meer dan een miljoen hits. Dankzij YouTube verwierf deze pianist o.a. ook bekendheid in Japan. In februari 2010 en juni 2011 trad hij op in Tokio in de Suntory Hall.

 

 

The Piano Man werkt niet met een repertoire, omdat hij alles kan naspelen op gehoor. Wat zijn oren horen, spelen zijn vingers. Hij speelt alle genres, u kunt bij hem aangeven wat voor sfeer of welke liedjes u wilt horen en hij maakt er meteen werk van! The Piano Man is zeer geschikt voor sfeervolle achtergrond pianomuziek, voor bijvoorbeeld receptie, diner, borrel of andere evenementen. Daarnaast speelt hij vaak tijdens (huwelijks)ceremonies. Ook neemt hij altijd zijn eigen witte baby vleugel en een eigen glasheldere geluidsset mee.

 

 

Wilt u The Piano Man boeken voor uw huwelijksfeest, verjaardag of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw diner of bedrijfsfeest. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

 

 

Onderaan de pagina staat een kleine greep uit het repertoire van de pianist. The Piano man speelt ieder bestaand lied.