< Terug naar overzicht

Harpiste Helena

Prachtige harpmuziek voor uw feest, receptie, opening, bruiloft of diner.
vanaf: 
345,-
4

Referenties

"Dank jullie wel voor een prachtig, ingetogen en stijlvol optreden. Mede dankzij jullie bijdrage is onze trouwdag meer dan geslaagd!"
Ronald en Karin Boon
4
"Helena's harpmuziek heeft een perfect bijdrage geleverd aan onze kleine trouwceremonie. De ceremonie is goed verlopen, precies hoe wij het in gedachte hadden. Bedankt!!"
Chris & Claudia Liebing
5
"De harpiste heeft gezorgd voor sereniteit en intimiteit tijdens de uitvaart van ons kind. Precies hoe zij het had gewild. Het was een mooie dienst en zonder Helena was het niet gelukt. Onze dank is groot. "
Familie van Rees
4

Harpiste Helena

Harpiste Helena is een enthousiaste en gepassioneerde harpiste met liefde voor haar instrument. Zij behaalde haar Master diploma aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en heeft inmiddels al 4 CD’s uitgebracht. Ze is te huren voor o.a. uw diner, bruiloft, receptie en feest en speelt zowel klassieke- als populaire muziek.

 

Helena is verbonden aan het Remix Ensemble for Contemporary Music in Portugal en speelt als freelance harpiste mee in diverse Nederlandse ensembles en orkesten. Ze geeft solo- en kamermuziekconcerten. Het bijzondere aan deze harpiste is dat zij zich niet toelegt op één stijl, maar naast klassiek ook pop, folk, musical en jazz, zowel in concertvorm, als achtergrondmuziek speelt. Ze heeft ruime ervaring met het verzorgen van concerten, intermezzos en sfeervolle achtergrondmuziek bij uw feest, receptie, bruiloft, congres, presentatie, of diner. Eventuele verzoeknummers kunnen door haar worden gearrangeerd. Het repertoire kan worden aangepast naar sfeer en uw wens.

 

Boekingen:

Helena verzorgt harpmuziek en is te boeken voor een concert op uw feest, receptie, bedrijfsfeest, opening, bruiloft, presentatie, congres, diner of intermezzo. Ze treedt ook bij huwelijksceremonies, congressen en uitvaarten en is in verschillende formaties te boeken. Solo en in duo’s met fluit, viool, sopraan en harp.
Laat u vast inspireren door de foto’s en video’s op deze pagina. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op per e-mail of telefoon. 

 

Anderen bekeken ook

violist boeken receptie bruiloft feest violiste huren

Violiste

Instrumentaal

Violiste

InstrumentaalDe violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.245,-Lees meer
stijkers viool trouwceremonie boeken

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek Orkest

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek OrkestDit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.495,-Lees meer
Harpiste boeken verjaardag

Harpiste Lianna

Instrumentaal, Harpist

Harpiste Lianna

Instrumentaal, HarpistLaat je meenemen in een optreden vol hemelse klanken. Lianna speelt prachtige harpmuziek.345,-Lees meer
klassiek ensemble boeken receptie trouwceremonie

Klassiek Ensemble 'Priëra'

Klassiek Orkest

Klassiek Ensemble 'Priëra'

Klassiek OrkestDit klassieke ensemble bestaande uit: viool, piano en cello speelt de mooiste klassieke muziek.495,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Klassiek

Songs