< Terug naar overzicht

Harpiste Lianna

Laat je meenemen in een optreden vol hemelse klanken. Lianna speelt prachtige harpmuziek.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Bedankt voor het prachtige brunchconcert. Iedereen heeft genoten. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en als er weer een plekje vrij is, vragen we je graag terug."
Organisatie openbare brunchconcerten
4
"Hartelijk dank voor het mooie en warme optreden met je harp op ons huwelijk. Zowel met je schoonheid als met je spel op de harp heb je ons verblijd. Je hebt je met hart en ziel ingezet om met ons mee te denken en onze wensen te vervullen om de mooiste dag van ons leven te vervolmaken. "
Soetje en Rudi Klop
5
"Graag wens ik jullie bij deze nogmaals te bedanken voor jullie opluistering van de kerkelijke ceremonie. Het was echt heel mooi en het klonk geweldig in de kerk."
Vanina Beeckman
5
"Wij vonden het een ontzettende mooie dag. We hebben heel erg genoten van de muziek. We kregen er steeds kippenvel van. Heel mooi! Ook de gasten vonden het prachtig en hebben intens genoten van de mooie klanken. Het maakte onze dag extra bijzonder. "
Monique en Olav Leonard
5
"De avond is prima verlopen, Lucia was meer dan op tijd, heel vlot en aangenaam, heeft haar twee uur gespeeld, complimentjes gekregen …. Dus voor herhaling vatbaar"
Rose / BMW
5

Harpiste Lianna

Lianna verzorgt mooie sfeer- en achtergrondmuziek. Lianna is een waar harptalent en speelt op de zogenoemde “Wurlitzer” harp. De harpiste is een ware aanvulling voor uw bruiloft, receptie, diner, borrel of feest.

 

Al op jonge leeftijd begon Lianna met harpspelen bij Margot Flipse-Broederrs. Na het overlijden van Margot, erfde Lianna haar harp, de “Wurlitzer”. Lianna erfde haar harp, omdat ze in die tijd haar beste leerling was en Margot veel potentie in Lianna zag. Vervolgens volgde Lianna lessen bij Helga-van Renesse en bij Edward Witsenburg. Ook heeft ze een tijd in Brussel lessen gevolgd bij Susanna Mildonain.

Lianna is afgestudeerd op het conservatorium in Utrecht. Zij trad op als soliste met diverse orkesten in binnen en buitenland. Daarnaast won ze diverse prijzen in grote en kleine concoursen in Nederland en daarbuiten. En heeft ze een platencontract voor minstens 2 CD's bij Centaur records in de Verenigde Staten!

 

Lianna deed een harpsolo in onder andere het fluit/harp-concert van Mozart, 'Morceau' van C. Saint-Saëns en 'Konzert für Harfe' van G.F.Händel. Lianna richt zich vooral op klassieke, film- en popmuziek en is geregeld op televisie en radio te zien en te horen.

 

Lianna is veelzijdig en kan een duo vormen met een violiste en zanger/zangeres, indien u dat wenst. Ze is te boeken voor uw huwelijk, zakelijke evenement of ceremonie. Daarnaast speelt zij natuurlijk ook graag op uw receptie en feest.

 

Laat u vast inspireren door de foto’s en video’s op deze pagina. Heeft u interesse om live harpmuziek te huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

 

Suggesties voor bij deze act

Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & PercussieDeze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!1145,-Lees meer
violist boeken receptie bruiloft feest violiste huren

Violiste

Instrumentaal

Violiste

InstrumentaalDe violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.245,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Klassiek

Songs

  • De nummers worden gebaseerd op uw voorkeuren