Corry Konings boeken

Wilt u Corry Konings boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement, festival of feest? Via Evenses kunt u Corry Konings boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Corry Konings is een volkszangeres die grote hits op haar naam heeft staan. Ze wordt gezien als een fenomeen van het levenslied.

Corry Konings boeken

Biografie Corry Konings

Op 15-jarige leeftijd start Corry Konings haar carrière als zangeres van ‘De Mooks’. Het begon voor Corry in 1969. Met een lokaal bandje nam ze “Hello Josephine” op, bekend van The Scorpions. Pierre Kartner kreeg het nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry. Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam Corry Konings met componist/tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere. Twee jaar later startte ze een solocarrière waarin ze met nummers als Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Je weet toch wel wat liefde is, Hoe je heette dat ben ik vergeten, Je Moedertje en Adios Amor scoorde.

Nummers en films Corry Konings

Het nummer Huilen is nu voor jou te laat, uit 1970, stond na het jaar 1970 op 7 in de aller tijden lijst van de Top 40. Na 2011 valt het nummer net buiten de top 10, doordat Rolling in the Deep en Happiness de top 10 in stegen. Sinds 2012 staat het nummer op 13 in de lijst en is het niet meer de grootste Nederlandstalige hit uit de lijst, dit is nu Ik neem je mee van Gers Pardoel.

Konings heeft ook een kleine filmrol op haar naam staan: In 1974 speelde ze zichzelf in de film De vijf van de vierdaagse. Ze treedt op tijdens een Vierdaagsefeest waar enkele van de hoofdpersonen uit het verhaal naartoe gaan. Ze zingt het speciaal voor de film door Pierre Kartner geschreven lied "Breng mij nog eenmaal naar huis".

Corry Konings boeken

Wil u Corry Konings boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement, of buurtfeest? Corry Konings boeken via Evenses  voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Corry Konings.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Corry Konings boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Corry Konings boekingen bekend als een groots feest spektakel.