Feesticoon Ronnie Ruysdael boeken

Ronnie Ruysdael boeken voor op jullie feest gaat nergens makkelijker dan bij ons. De feestkoning die iedereen in de zaal laat meegenieten met zijn joviale aanwezigheid met zijn glitteroutfit en bakkebaarden iedereen zo de polonaise in krijgt. Dit wilt u toch ook op uw verjaardag of bedrijfsfeest?

Biografie Ronnie Ruysdael

Jan Rabbers, de Nederlandse zanger die bekend staat om zijn optreden als Ronnie Ruysdael, begon ooit zijn muzikale carrière in 1991 met de feestband de Sjonnies. De Sjonnies, bestaande uit Jan zelf als Ronnie Ruysdael en zijn twee fictieve zoons Konstantijn en Friso. Hiermee hebben de drie tot 2009 succes, totdat de band uit elkaar gaat op vriendelijke wijze.

Toen werd Ronnie Ruysdael als solo-act verder doorgezet. Vele van Ronnies singles die hij uitbrengt bereiken de Single Top 100 en met een goede dosis entertainment schopt hij het hier zelfs mee tot een internationale "Ronnie in de Zonnie-toer", waarmee hij de Nederlandse toeristen in de warme landen van Europa kwam verblijden. Vervolgens, met zijn nieuw gewonnen faam maakt Ronnie samen met Zanger Rinus het nummer "Eet veel bananen" en breekt daarmee nog eens door. Ook de opvolgende jaren zet Ronnie Ruysdael door en doet hij verschillende samenwerkingen met bijvoorbeeld Marianne Weber en Def Rhymz om zo vele mensen te vermaken. Anno 2020 is Ronnie nog steeds actief in de festival en feestwereld en pakt hij feesten mee zoals Das Coen und Sander fest, Lowlands en Oerol. Op het moment in coronatijd is Ronnie bezig met het doen van "Snuffelstages" bij veel verschillende beroepen en hier hilarische videos van te maken.

Ronnie Ruysdael.jpg

Ronnie Ruysdael boekingen

Geïnteresseerd geraakt in het organiseren van een feestje met de te boeken Ronnie Ruysdael, die iedereen wel in de sfeer krijgt voor gezang en gefeest? Ronnie Ruysdael boeken is mogelijk voor alle feesten, zoals bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten. Meer weten? Vraag vrijblijvend een voorstel aan door op de vrijblijvende prijsopgave knop te drukken of even een belletje naar 085-7920202 (NL) / 02 - 8084961 (BE) voor meer informatie.

Bij ons kunt u: