Wolter Kroes boeken

23 keer aangevraagd

Wolter Kroes wil mensen raken met zijn muziek en dat past perfect op veel gelegenheden! U kunt Wolter Kroes nu boeken bij Evenses.

4,7 uit 5 sterren
€ 5950 - € 9520
wolter-kroes-boeken-evenement-bruiloft.jpg
VZnn oIUY
XLoaOMBA
sBly bvR
NDMoJfrU
wolter-kroes-boeken-evenement-bruiloft.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Wolter Kroes
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Wolter Kroes boeken

Wilt u Wolter Kroes boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Berget Lewis boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Wolter Kroes is zoals hij zelf zegt een echte mensen - mens. Met zijn muziek wil hij zijn publiek raken. Persoonlijk, bevlogen en altijd werkend vanuit passie voor zijn vak. Dat zijn kenmerken waarmee Wolter Kroes zichzelf niet alleen al jarenlang onderscheidt, maar die er ook voor zorgen dat hij zich als artiest en mens blijft doorontwikkelen. “Ik zit niet in dit vak om bekend te zijn, ik zit in dit vak omdat ik mensen wil raken”. In 2019 vierde Wolter Kroes zijn 30 jarige artiestenjubileum in een verkochte AFAS live.

Wolter Kroes boeken.jpg

Biografie Wolter Kroes

In 1988 won Wolter Kroes een talentenjacht in een discotheek in Wormerveer. Een jaar later verscheen zijn debuutsingle 'Ik mis je elke dag een beetje meer'. Enkele jaren later kreeg Wolter Kroes een contract aangeboden door Willem van Kooten.

Wolter Kroes zijn grootste hits zijn "Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen", inmiddels een Nederlandstalige evergreen, en "Viva Hollandia". Maar ook tracks als "Ik Ben Je Prooi" blijven steeds maar weer terugkomen. De ontwikkeling van Wolter Kroes vertaalde zich ook naar de bühne, waarop hij lange tijd de meest geboekte artiest van Nederland was. Een artiest als Wolter Kroes boeken zult u alleen doen als u een geweldig optreden wilt hebben. Zijn onverwoestbare podium reputatie maakte dat hij zowel de Heineken Music Hall als Ahoy meerdere malen tot de nok toe uitverkocht.

Een doel van Wolter Kroes

“Ooit wil ik nog eens een stadion vullen, dat lijkt me machtig. Op dit moment van mijn leven echter heb ik meer rust ingebouwd, sta ik niet meer avond aan avond op het podium en verdeel ik mijn energie beter. Enerzijds zijn er de optredens in het land. Zalen en feesttenten plat spelen, dat zal ik altijd met enthousiasme en liefde blijven doen. Daarnaast zijn er de laatste jaren de theatershows en die zijn veel meer gebalanceerd. Daar kan ik zowel een ingetogen ballad zingen als een uitbundig feest neerzetten met mijn band en mezelf als artiest in de volle breedte laten zien. Waarbij ik in alle gevallen na afloop altijd nog even blijf hangen om met het publiek te praten. Ik wil weten wat hen raakt en hoe ze het vonden. Daar doe ik het voor."

Boekingen Wolter Kroes

Wilt u Wolter Kroes boeken voor uw feest, receptie of jubileum? Wolter Kroes boeken via Evenses voor uw borrel en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Wolter Kroes.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk, daardoor werken wij met professionele artiesten.

Wolter Kroes boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Wolter Kroes boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Wolter Kroes

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

Wolter Kroes - Viva Hollandia
Wolter Kroes - Ik heb de hele nacht liggen dromen
Wolter Kroes - Het seizoen van ons
Wolter Kroes & Metropole orkest - Laat me los
Wolter Kroes - Ik ben je prooi
Wolter Kroes - Niemand anders
Wolter Kroes - Sjalalalala
Wolter Kroes & Stuk - Vannacht
Wolter Kroes - Voorbij
Wolter Kroes & Pearl Jozefzoon - Breken van de lijn
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Kevin de Rooij
5 uit 5 sterren
Wolter Kroes doet het goed op het podium, hij komt ieder jaar bij ons in het dorp op de Amsterdamse middag, iedereen jaar is dat weer een succes!
Marjolein
5 uit 5 sterren
Hij gaf me echt kippenvel met zijn optreden. Prachtige stem!
Roy
4 uit 5 sterren
Hij heeft gevoelige nummers, maar kan er ook zeker een feestje van maken! Het was erg gezellig bij het feest van mijn werk!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.