Een DJ gecombineerd met de impact van een live zangeres. Gedurende het optreden van de DJ zingt de zangeres in korte sessies mee met de DJ. Een gangmaker voor ieder feest, bruiloft en event! U kunt de zangeres zowel los inhuren als in combinatie met onze DJ Show. De muziekstijl stemmen wij zoveel mogelijk af met uw persoonlijke voorkeur. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, top-zangeres, professionele DJ- en geluidsapparatuur én een mooie lichtshow.

Onze zangeressen die met de DJ meezingen zijn allround. Ze zijn veelgevraagde performers voor bruiloften, feesten en evenementen. Met hun enthousiasme bezorgen ze uw gasten een onvergetelijke avond. Per optreden wordt er gekeken welke zangeres beschikbaar is en het beste bij uw feest past.

Alleen een zangeres boeken?

Standaard komen de zangeressen met een van onze top DJ's. Wilt u een zangeres boeken met uw eigen DJ of als tape act, dan is dat ook mogelijk. Ook kunneb zij met o.a. een pianist en/of gitarist optreden.

100% tevredenheids garantie

Evenses heeft een team van meerdere zangeressen en DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Alle artiesten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele mensen. Omdat wij met een team van meerdere muzikanten werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

Door onze enorme ervaring hebben wij inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen in grootte, dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met zangeres kan ook nog worden uitgebreid met een verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking, bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld, een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van populaire dance tot Nederlandstalige meezingers en van rouwe soul tot aan swingende disco en danceclassics. Onze zangeressen hebben een enorm improvisatie vermogen en een groot repertoire, hierdoor kunnen zij op verschillende muziekstijlen uit de voeten.

Wilt u een DJ met zangeres huren voor uw feest, bruiloft, huwelijk, verjaardag of event? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!