DJ & Trompet

31 keer aangevraagd

Het unieke geluid van trompet met de beste beats van een top DJ

4,7 uit 5 sterren
€ 495 - € 1240
dj-trompet-boeken-evenement.jpg
fEywDDPSCiQ
Yrm zbVNn
KPPjCWfYwhg
n
n
n
trompettist met dj huren
dj-trompet-boeken-evenement.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ & Trompet
Starttijd:  
Eindtijd:  

Het unieke geluid van trompet met de beste beats van een top DJ. Wij hebben meerdere professionele artiesten beschikbaar die dit unieke duo kunnen invullen.

Deze unieke act brengt het mooie geluid en de dynamiek van trompet samen met de flexibiliteit in muziekstijlen van een DJ. De trompettist is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De trompettist speelt gedurende drie uur in meerdere sessies mee met de DJ. De trompettist komt standaard met onze Allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziek stijl. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, ervaren trompettist, professionele DJ- en geluidsapparatuur en een mooie lichtshow!

Alleen een trompettist gewenst?
Standaard komt de trompettist met een van onze top DJ's. Indien u alleen onze trompettist wenst te boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk.

100% tevredenheids garantie
Evenses heeft een team van meerdere trompettisten en DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. Alle DJ’s en trompettisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele mensen. Omdat we met een team van meerdere DJ's en trompettisten werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur.
De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Is de apparatuur al aanwezig op de locatie? Dan kunnen wij hier uiteraard gebruik van maken.

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig huisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met trompet kan ook nog worden uitgebreid met verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:
Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en van rouwe soul tot aan swingende disco en danceclassics. Onze trompettisten hebben een enorm improvisatie vermogen, hierdoor kunnen zij op alle mogelijke muziek stijlen meespelen.

Wilt u een DJ met trompettist boeken voor uw feestpleinfeest, club, bruiloft, receptie of evenement? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

Repertoire DJ & Trompet

Genres

Pop
Dance
Soul
House
Disco
60s / 70s
Latin
Salsa
90s
80s
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
James en Lidia
5 uit 5 sterren
We hebben een top feest gehad, dank voor jullie optreden! Evenses: jullie ook bedankt voor jullie geduld en het kennismakingsgesprek.
Dave Metheussen
4 uit 5 sterren
Het geluid van de trompet klonk erg goed. We waren eerst bang dat dit hard zou klinken, maar de trompettist kon heel subtiel spelen met warme klanken.
Mark Hoonderts
5 uit 5 sterren
Leuk om de DJ en trompettist veel plezier met elkaar te zien maken. Dit straalde ook af op onze gasten!

Vergelijkbare acts

Mash Up

Mash Up

3 Beoordelingen

Mash Up is een waanzinnig trio dat live dance muziek creëert. Een waar spektakel!

€ 745 - € 1640
Trompettist William

Trompettist William

2 Beoordelingen

Een professionele trompettist die het verschil maakt op uw feest! Te boeken met DJ of pianist.

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.