< Terug naar overzicht

DJ & Trompet

Het unieke geluid van trompet met de beste beats van een top DJ
vanaf: 
495,-
5

Referenties

"We hebben een top feest gehad, dank voor jullie optreden! Evenses: jullie ook bedankt voor jullie geduld en het kennismakingsgesprek."
James en Lidia
5
"Het geluid van de trompet klonk erg goed. We waren eerst bang dat dit hard zou klinken, maar de trompettist kon heel subtiel spelen met warme klanken. "
Dave Metheussen
4
"Leuk om de DJ en trompettist veel plezier met elkaar te zien maken. Dit straalde ook af op onze gasten!"
Mark Hoonderts
5

DJ & Trompet

Het unieke geluid van trompet met de beste beats van een top DJ. Wij hebben meerdere professionele artiesten beschikbaar die dit unieke duo kunnen invullen. 

 

Deze unieke act brengt het mooie geluid en de dynamiek van trompet samen met de flexibiliteit in muziekstijlen van een DJ. De trompettist is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De saxofonist speelt gedurende twee  drie uur in meerdere sessies mee met de DJ. De trompettist komt standaard met onze Allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziek stijl. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, ervaren trompettist, professionele DJ- en geluidsapparatuur en een mooie lichtshow!

 

Alleen een trompettist gewenst?
Standaard komt de trompettist met een van onze top DJ's. Indien u alleen onze trompettist wenst te boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

100% tevredenheids garantie
Evenses heeft een team van meerdere trompettisten en DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. Alle DJ’s en trompettisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele mensen. Omdat we met een team van meerdere DJ's en trompettisten werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur.
De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Is de apparatuur al aanwezig op de locatie? Dan kunnen wij hier uiteraard gebruik van maken.

 

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig huisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met trompet kan ook nog worden uitgebreid met verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:
Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en van rouwe soul tot aan swingende disco en danceclassics. Onze trompettisten hebben een enorm improvisatie vermogen, hierdoor kunnen zij op alle mogelijke muziek stijlen meespelen.

 

Wilt u een DJ met trompettist boeken voor uw feest, pleinfeest, club, bruiloft, receptie of evenement? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

 

Suggesties voor bij deze act

3941f3 2df4da82fada4d54beeaf46cd9f29e2e

Drummende DJ

Allround DJ, DJ & Percussie

Drummende DJ

Allround DJ, DJ & PercussieDe drummende DJ combineert live percussie met een opzwepende DJ show445,-Lees meer
Zangeres Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & ZangEen swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.645,-Lees meer
dixieland orkest huren event

Orkest Dixieland

Dixieland Band

Orkest Dixieland

Dixieland BandDit bijzondere orkest verzorgd al lopend een swingend en sfeervol optreden.695,-Lees meer
Polaroid boeken voor uw feest 2

Polaroid Fotografie

Fotograaf

Polaroid Fotografie

FotograafHip & Happening: Polaroids zijn terug van weggeweest en niet te missen op uw evenement!395,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Disco
  • Dance
  • Soul
  • Latin
  • House

Songs