• Jeffrey Parmentier
 • Jeffrey Parmentier boeken
Jeffrey Parmentier
VYKfjAwq eE
qhexrIitFY
kydpsrZxBWY
Jeffrey Parmentier boeken

Jeffrey Parmentier

prijs op aanvraag
4,7 (5 Beoordelingen)

Over Jeffrey Parmentier

Jeffrey Parmentier, geboren in 2002, is sinds zijn prilste jeugd gefascineerd door muziek. Zijn liefde voor de trompet werd hem ingegeven door zijn vader. Al op 7-jarige leeftijd trad hij op bij de Hillegomse Harmonie Kapel. Bovendien speelt hij sinds zijn veertiende jaarlijks het Nederlandse volkslied in Hillegom tijdens de Dodenherdenking.


Passie voor het DJ-vak

Op 15-jarige leeftijd begon de fascinatie van Jeffrey Parmentier voor het DJ-vak. Hij startte met draaien tijdens disco-avonden en in feestcafés. Het duurde niet lang voordat hij op grotere evenementen in het uitgaanscircuit optrad. Als DJ-DJEFF won hij in 2019 de DJ-Contest-Award van het populaire muziekevenement Meerlive Hoofddorp. Dankzij deze prestatie als trompettis-DJ heeft hij de kans gekregen om op grote evenementen te staan zoals het Vier de Lente Festival en Koningsdag Haarlem.

Samenwerking en prestaties

DJ-DJEFF heeft zich niet alleen tot DJ-optredens beperkt, maar heeft ook op verschillende manieren samengewerkt met bekende namen. Hij heeft video's opgenomen met BN'ers zoals Bram Krikke, Nicolette van Dam, Bas Smit, Emma Heesters, Don de Jong, Chahid Charrak (Dutchperformante) en Orgel Joke. Bovendien heeft hij samengewerkt met Yes R en Sjaak onder zijn trompettist-pseudoniem, Trompetisto.

Van DJ-DJEFF naar Jeffrey Parmentier

In 2022 besloot hij om verder te gaan onder zijn eigen naam, Jeffrey Parmentier. Met zijn energie, enthousiasme en muzikale talent weet hij elk feest op zijn kop te zetten. Met meer dan 230.000 volgers op TikTok en tienduizenden op Instagram is Jeffrey Parmentier een onmiskenbare aanwezigheid in de muziekwereld geworden. Zoals velen al hebben gezegd: "Deze bijzondere duizendpoot is er eentje om in de gaten te houden!"

Wilt u Jeffrey Parmentier boeken voor uw gelegenheid? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Jeffrey parmentier logo-5.jpg

Jeffrey Parmentier boeken?

Wilt u Jeffrey Parmentier boeken voor uw evenement of feest? Jeffrey Parmentier kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Jeffrey Parmentier boeken zorgt altijd voor veel plezier, ook staan de Jeffrey Parmentier boekingen bekend als een groots feestspektakel.

Op zoek naar een andere DJ?

Bij Evenses hebben we niet alleen (soort dj) ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Lounge DJ’s, Bruiloft DJ’s en Disco DJ’s. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste Allround DJ boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Jeffrey Parmentier
Starttijd
Geschikt voor:

5 Beoordelingen
4,7 (5 Beoordelingen)

Martijn
Jeffrey Parmentier is een waar muzikaal talent! Zijn optreden op ons evenement zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Zijn passie voor muziek is echt voelbaar en zijn energie is aanstekelijk!
Thomas van der beek
Wat een geweldige ervaring om Jeffrey Parmentier live te zien optreden! Zijn talent en professionaliteit zijn werkelijk indrukwekkend. Hij weet precies hoe hij het publiek moet vermaken en betrekken bij zijn optreden.
Quincy
Als je een evenement organiseert en je wilt dat het echt memorabel wordt, dan moet je zeker Jeffrey Parmentier boeken. Zijn optreden zal gegarandeerd indruk maken op al je gasten en ervoor zorgen dat ze nog lang napraten over het feest.
Gerrit
Als je op zoek bent naar een DJ die net dat beetje extra toevoegt aan je feest, dan is Jeffrey Parmentier de juiste persoon. Zijn combinatie van trompet spelen en DJ'en zorgt voor een unieke en opwindende ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Hoelang duurt een set van Jeffery Parmentier?

U heeft keuze uit een set van 30 minuten en een set van 60 minuten, bestaande uit DJ & Trompet. De set van 60 minuten wordt uitgebreid met 2 danseressen.

Is de techniek inbegrepen in de prijs?

Met het boeken van Jeffrey Parmentier zit de techniek niet inbegrepen in de prijs. Deze dient verzorgt te worden door de opdrachtgever. In overleg kan er gekeken worden naar de mogelijkheden of Evenses de benodigde gewenste techniek kan verzorgen voor een optreden van Jeffrey Parmentier.

Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Welke genres speelt de trompettist?

De trompettist kan in verschillende genres meespelen. Van tevoren worden de wensen doorgegeven en kan de trompettist met de DJ overleggen wat er gespeeld gaat worden. Wij hebben vaste combinaties van DJ's en trompettisten die veel samen spelen en daardoor goed op elkaar ingespeeld zijn om uw feest of gelegenheid in te vullen.

Hoe is de geluidstechniek bij de trompettist geregeld?

De trompettist kan de geluidsapparatuur van de DJ gebruiken om het instrument te versterken. Hierdoor hoeft de trompettist daar geen rekening mee te houden. Mocht u alleen een trompettist boeken kan deze versterking meenemen om te zorgen dat het gehele gezelschap van de muzikale invulling kan genieten.

Hoe lang speelt de muzikant mee?

In principe spelen de muzikanten tot 3 uur mee met de DJ. In deze 3 uur spelen zij verschillende sets waardoor er een leuke liveshow ontstaat bij het feest met de DJ.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Jeffrey Parmentier Jeffrey Parmentier
prijs op aanvraag
4,7 (5 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar