Trompettist William studeerde af in lichte en geïmproviseerde muziek aan het conservatorium. Hij heeft veel ervaring op gedaan bij onder meer Slagerij van Kampen & Muziek Korps Koninklijke Landmacht. Sindsdien heeft hij in binnen- en buitenland geweldige show's gegeven. De trompettist kan in combinatie met een DJ een spetterend optreden verzorgen of met een pianist voor bijvoorbeeld uw ceremonie! Graag horen wij uw wensen en voorkeuren hierin.

William speelt mee met alle hits van nu, wat zorgt voor een toffe live act met een verfrissende sound. Alle muziekstijlen komen tot zijn recht van soul of salsa tot disco en latin house.
Trompettist William heeft onder anderen opgetreden met DJ Billy the Klit op één van de bekendste festivals in Nederland en op locaties als Ahoy, Tivoli en de ArenA. Ook speelde hij nummers in, die resulteerde in een plaats in de hitlijsten.

Wilt u deze professionele trompettist huren voor uw feest, huwelijk, bedrijfsborrel of jubileum? Dan kunt u de artiest bij Evenses boeken. Dit doet u door, geheel vrijblijvend, het offerteformulier in te vullen, ons te mailen of te bellen. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag met de invulling van het entertainment voor uw gelegenheid.