Wilt u gegarandeerd dat alle voetjes van de vloer gaan op uw bedrijfsfeest, huwelijk, festival of ander evenement? Het boeken van Housebeat zorgt voor een swingende avond vol met hits, zodat er voor iedere gast wat wils is. Deze allround DJ-show wordt verzorgd door een viertal ervaren professionals die weten hoe je een feestje moet bouwen!

Twee prachtige zangeressen verzorgen met hun mooie stem een perfect duo om de hits van vocals te voorzien. De ervaren DJ wordt ook ondersteund door een saxofonist en/of percussionist, die live meespeelt op de bekendste songs. Door deze combinatie kan u ervan uit gaan dat de heupen los gaan en de handen in de lucht. De DJ-mix, bestaande uit actuele dancemuziek en housebeats, zorgt ervoor dat er een eigentijdse sfeer wordt gecreëerd waarmee de avond vol energie zal verlopen. Vanaf het begin van de avond zal iedereen al op de dansvloer te zien zijn, is er een energieke sfeer en is de Housebeat unbeatable!

Wilt u de perfecte live DJ act voor uw bedrijfsfeest, huwelijk of festival boeken? Dan heeft u met Housebeat de perfecte act in handen! Bij Evenses bent u op de goede plek voor het huren van de juiste entertainment voor uw feest, bruiloft of receptie! Neem contact met ons op via de chat of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.