< Terug naar overzicht

May Ann

May Ann is een jonge en getalenteerde allround zangeres die een uniek stemgeluid heeft.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Wat heeft ze een krachtige en volle stem! Hele goede optreden gegeven op mijn verjaardagsfeest. May Ann is zeker aan te raden!"
Vivian la Croux
5
"Als het aan mij ligt boeken wij haar volgend jaar weer samen met de pianist. Wat was het optreden goed zeg!! Wij zeggen alvast tot de volgende!"
Paul & Irma
5
"Het was echt een top feest geworden door May Ann met haar dj en saxofonist!!! Ik kan niet een betere avond wensen dan deze avond. Met mijn geliefde en alle andere aanwezigen genieten naar de act van May Ann."
Yolanda Reedemakers
5

May Ann

Zangeres May Ann is een zangeres die een breed repertoire op haar geheel eigen manier vertolkt. Zo brengt ze verschillende muziekgenres als soul, jazz, pop, disco, Top 40, Nederlandstalig en rock op uw bruiloft, receptie, feest, diner of borrel. 

 

Al van jongs af aan maakte May Ann muziek. Ze zong in verschillende bands en orkesten en tijdens haar examenjaar op het VWO begon ze met de vooropleiding Jazz & Pop aan het Conservatorium in Zwolle. Nadat ze dit heeft gedaan, begon ze direct met de Pop academie richting Zang aan het Conservatorium in Enschede en deze afgerond. 

 

May Ann verzorgt haar normale solo optredens door middel van backing tracks, maar is ook in te huren met een pianist, gitarist of saxofonist als een akoestische duo of trio. Daarnaast is ze ook te boeken in een meer feestelijke trio formatie samen met een DJ en saxofonist.

 

Wilt u zangeres May Ann boeken voor uw huwelijk, receptie, jubileum, feest, bruiloft of evenement? Of heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden voor deze artieste? Neem dan gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan door het offerteformulier in te vullen. We staan u 7 dagen per week graag te woord!

Suggesties voor bij deze act

stijkers viool trouwceremonie boeken

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek Orkest

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek OrkestDit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.495,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer
Slam Stars %7C Evenses

Slam Stars

Coverband

Slam Stars

CoverbandDeze steengoede partyband speelt het dak eraf bij ieder feest, bruiloft en bedrijfsfeest!1895,-Lees meer
vr7

VR Experience

Attracties, Workshops

VR Experience

Attracties, WorkshopsMaak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality. 695,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Blues
  • Jazz

Songs

  • Disco
  • Jazz
  • Nederlandstalig
  • Rock
  • Soul
  • Top 40