Gitarist en zanger Cole is professioneel opgeleid en al jarenlang actief in de muziekindustrie.
Door zijn enorme repertoire en fijne interactie met het publiek is hij in te zetten op veel verschillende gelegenheden zoals bedrijfsevenementen/privé-feesten en natuurlijk bij trouwceremonies. Hieronder vind u een aantal unieke opties die hij aan uw feest toe kan voegen:

 

“Alles kan!”
Werkelijk alle verzoekjes kunnen op de avond zelf gedaan worden, je houd je telefoon aan z’n oor om het verzoekje te laten horen en enkele momenten later hoor je jouw verzoek live uitgevoerd worden.

 

“Persoonlijke liedjes”
U geeft een aantal woorden of kenmerken en daar wordt dan ter plekke een origineel en uniek lied van gemaakt, zo blijft de boodschap van uw evenement op een unieke manier hangen bij uw bezoekers. Dit is natuurlijk ook een zeer bijzonder iets om in je trouwceremonie te verwerken, alles over uw geliefde op muziek gezet. Op verzoek kunnen deze persoonlijke liedjes ook van te voren geschreven en opgenomen worden in een hoogwaardige opnamestudio.

 

“Loopstation/one-man partyband”

Cole is niet alleen zanger en gitarist, maar speelt alle instrumenten die je nodig hebt om een bandje te vormen. Dankzij z’n loopstation kan hij hierdoor in z’n eentje een volledige band-sound neerzetten en de dansvloer op z’n kop zetten!

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.