< Terug naar overzicht

Ella Monroe

Deze zangeres heeft niet alleen de stem van een nachtegaal, ze speelt ook nog eens gitaar!
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"Ella Monroe trad op bij ons huwelijk, Ella is een geboren performer, het optreden was precies zoals mijn man en ik het in gedachten hadden!"
Paul en Julia Gerritse
5
"Ella heeft een prachtige stem, iets meer dan week van te voren had ik het verzoeknummer 'Dancing on my own' ingediend, Ella deed hier niet moeilijk over en zong de sterren van de hemel!"
Lisa Oderkerk
5
"Ella verzorgde de achtergrondmuziek bij ons diner, heel geschikt en toepasselijk! "
Evi van Raaij
5
"Voor Evenses: - Goede communicatie - Ontzorgen van onze bruiloft De zangeres was top! "
Christiaan Koene
5
"Ella heeft onlangs op onze bruiloft gespeeld tijdens de receptie en diner en dit was echt fantastisch! Zeer professionele zangeres met een fantastische stem en mooie persoonlijkheid. Wij zouden Ella zo aanraden voor elke gelegenheid en zullen haar ook zeker in de toekomst nog een keer vragen"
Christiaan en Laura
5

Ella Monroe

Ella Monroe is geboren in 1981 in Manchester, Groot-Brittannië. Ella Monroe is een zangeres waarbij het repertoire voornamelijk uit soul en folk bestaat. Ze treedt solo op, maar is ook in te huren met in een trio formatie in de muziekstijlen Jazz / Blues / Soul / Funk. Dit muzikale trio bestaat uit professionele muzikanten waaronder zangeres Ella Monroe, een saxofonist en een gitarist. Ze kan niet alleen zingen, maar speelt ook Spaanse Gitaar en Ibanex Semi Akoestisch. 

 

Vanaf jongs af aan was al duidelijk dat Ella Monroe iets creatiefs zou doen. Op haar negende studeerde ze aan de Rudolph Steiner School, hier kreeg ze dans-, zang- en muzieklessen. Ella Monroe is tevens geïnteresseerd in lezen, schrijven en voorlezen. Ella deed een opleiding in sociaal werk die zij in 2008 afrondde. Het hart van Ella ligt bij poëzie en muziek. Het is daarom ook niet gek dat het debuutalbum van Ella uit poëzie en muziek zal bestaan. Ella trad al op bij Surfana, Parkpop, Dream Free Festival, Haags Pop Centrum en Theater Dakota. Ella covert muziek van bekende artiesten als Bob Dylan, John Legend en Ellie Goulding, deze nummers worden ook door middel van eigen begeleiding opgevoerd. Daarnaast zingt de zangeres ook covers van onder andere Adele, Etta James en Jimmy Hugh. Verder kunt u in overleg uiteraard ook verzoeknummers aanvragen voor uw bruiloft, feest, ceremonie, receptie, huwelijk, bedrijfsfeest of evenement. 

 

Wilt u Ella Monroe boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw diner of verjaardag. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Anderen bekeken ook

zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.475,-Lees meer
jazz zangeres inhuren bruiloft receptie diner

Miss Jazz

Zangeres, Pianist

Miss Jazz

Zangeres, PianistDeze jazz zangeres begeleidt zichzelf op piano. Ze speelt een mooie mix van jazz, pop en soul.345,-Lees meer
Zanger gitarist boeken voor uw feest

Zanger-gitarist Jeroen

Zanger

Zanger-gitarist Jeroen

ZangerZanger-gitarist Jeroen weet zijn gasten onmiddellijk te boeien met zijn unieke stemgeluid. 295,-Lees meer
collin hoeve 2

Zanger-Gitarist Cole

Zanger

Zanger-Gitarist Cole

ZangerEen professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid445,-Lees meer