• halloweenfeest boeken
 • halloweenfeest organiseren
 • halloweenfeest boeken
 • feest boeken
 • versiering boeken
 • acts boeken
halloweenfeest boeken
halloweenfeest organiseren
halloweenfeest boeken
feest boeken
versiering boeken
acts boeken

Halloween feest organiseren

prijs op aanvraag
4,9 (9 Beoordelingen)

Over Halloween feest organiseren

Een griezelig Halloween feest organiseren in oktober is natuurlijk heel erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween feest voor een klassenfeest of zelfs voor de verjaardag van uw kind. Wij helpen u graag met het organiseren van uw Halloween feest en bespreken vooraf al uw wensen en voorkeuren met attracties. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat het compleet aangepast is naar uw smaak.


De volgende dingen regelen wij voor u!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel voor uw Halloween feest. In overleg stellen we het feest helemaal samen!

Entertainment

Een geschikt soort entertainment voor uw Halloween feest is een waarzegster. Zo kunnen onze waarzeggers een compleet aangepaste griezelige Halloween act verzorgen. Met deze unieke beleving zullen uw gasten betoverd zijn. Na het gesprek met een waarzegger zijn de gasten vaak geraakt, geroerd en geïnspireerd. Dit is dus echt een onvergetelijke ervaring die niet kan missen op uw Halloween feest.

Waarzegster Naria.png

Andere leuke opties voor entertainment zijn:

 • Cupcakes versieren
 • Pompoen kerven
 • Gezamenlijk schilderen

Catering

Ook de catering voor uw Halloween feest wordt geregeld als u dit via Evenses boekt. Wij zullen zorgvuldig een samenstelling maken van zoete en hartige hapjes die passen bij uw Halloween feest. Op deze manier kunnen uw gasten genieten van een hapje tussen het feesten door. Ook bieden wij u drankpakketten aan met alcoholische en/of non-alcoholische dranken.

Catering Halloween feest.jpg

Decoratie

De juiste decoratie kan natuurlijk niet ontbreken bij uw Halloween feest. Met passende versiering kunt u ervoor zorgen dat de gasten helemaal in de sfeer komen. Wij zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt, opgebouwd en geleverd. Bij het ontwerpen van de decoratie worden al uw voorkeuren en wensen meegenomen. Op deze manier is de decoratie compleet aangepast naar uw smaak.

Decoratie Halloween feest.jpg

Fotograaf

Er is natuurlijk niets leuker dan uw Halloween feest vast te leggen voor later. Op deze manier kunt u altijd terugkijken op uw geslaagde feest. Onze fotografen zullen het Halloween feest professioneel voor u vastleggen. Deze foto's kunnen altijd bij elkaar gevoegd worden in een fotoalbum, zodat u alles bij elkaar heeft.

Fotograaf Halloween.jpg

Videograaf

Ook is het mogelijk dat videograven mooie beelden maken van uw Halloween feest. Op die manier kunt u weer helemaal kriebels krijgen van de griezelige sfeer van uw Halloween feest door de bewegende beelden. Onze videograven kunnen een mooie aftermovie maken van de geschoten beelden.

Videograaf Halloween.jpg

Halloween Themafeest boeken?

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professioneel materiaal en professionals. Een Halloween Themafeest boeken zorgt altijd voor veel plezier, ook staan de Halloween Themafeest boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een ander soort entertainment?

Bij Evenses bieden we niet alleen volledige themafeesten aan, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Bands, Zangers, Acts, andere Live muziek en meer! Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u het juiste Entertainment boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Halloween feest organiseren
Starttijd
Geschikt voor:
Categorie:

9 Beoordelingen
4,9 (9 Beoordelingen)

Jesse Klaver
Evenses overtrof onze verwachtingen voor ons Halloween-feest. De decoraties waren angstaanjagend perfect, en de voorgestelde entertainmentopties, zoals de illusionist en de interactieve spooktocht, waren ronduit uitstekend. Een griezelig genot dat onze gasten en wijzelf nooit zullen vergeten!
Benjamin Sterling
Met het entertainment wat wij bij Evenses hebben geboekt was ons event een geslaagd succes! Er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. Communicatie verliep zeer soepel en met elke update werd er netjes gecommuniceerd.
Valerie
Voor ons bedrijfs feest hebben hadden wij het Thema Haloween. naar wat speuren zijn wij bij Evenses uitgekomen. De aandacht voor detail in de decoraties, gecombineerd met de live entertainment die wij bij Evenses hebben geboekt, creëerde een fantastisch feest voor personeel en familie.
Steffan
Voor ons studenten feest waren wij op zoek naar entertainment dat paste bij onze wensen. Evenses dacht goed mee en uiteindelijk hebben wij leuke acts geboekt. Contact was erg fijn, enkel minpuntje was dat de DJ die wij hadden geboekt iets later op locatie was dan afgesproken.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

halloweenfeest boeken Halloween feest organiseren
prijs op aanvraag
4,9 (9 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar