< Terug naar overzicht

Ballonnen Artiest

De ballonnen clown / artiest brengt met de leukste figuren kleurrijk vermaak voor jong en oud!
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"Wat heb je een leuke show neergezet voor onze kleuters. Zowel de kinderen als docenten geven aan dat het heel leuk was. interactief, grappig en origineel. We zijn echt heel tevreden en zouden je zeker aan andere scholen aanraden!!"
Wendy van Zon
5
"Iedereen was heel tevreden. De kinderen vonden het heel leuk en ook de volwassenen waren heel enthousiast. Je hebt voor ieders iets moois gemaakt. Ik ben blij dat ik voor 2 uur gekozen had want als het leuk is dan gaat de tijd snel voorbij. Super bedankt nog eens! Ik zou u zeker aanbevelen. Voor mij zeker 5 sterren waard!"
Pegie Pauwels
5
"Op het verjaardagsfeest van mijn zoontje Ballon Artiest gevraagd te komen. Een soort pop-up art waarbij alle kinderen tevreden naar huis gingen met een mooie balloncreatie. De ballon artiest droeg bij aan een ontspannen sfeer voor zowel de ouders als de kinderen."
Roy Verhoeven
4

Ballonnen Artiest

Kleurrijk, creatief en interactief, dat is een optreden van onze ballonartiest. U kunt hem dan ook huren voor uw kinderfeest, evenement, festival of bedrijfsfeest. Deze balonnenman is zeer professioneel; hij is al meer dan 12 jaar actief en heeft al ruim 1500 ballonkunst optredens verzorgd. Hij heeft als ballonnen artiest optredens verzorgd in maar liefst vijf verschillende werelddelen, elf Amerikaanse staten en daarnaast nog vijftien landen.

 

Ook is deze ballonkunstenaar is meervoudig Europees Kampioen ballonvouwen. Daarnaast heeft hij de Amerikaanse Balloon Excellence Award in ontvangst mogen nemen. Uit deze prijzen en onderscheidingen blijkt dat hij een echte professional is. Ook aan de uitstraling wordt gedacht: hij treedt op in een vrolijk gekleurd kostuum met een grote tas vol ballonnen.

 

De Ballon artiest heeft verschillende mogelijkheden waarvoor u hem kunt boeken. Ten eerste kan hij uiteraard ballonvouwen, kinderen mogen zelf bedenken wat hij voor ze mag maken en in de meeste gevallen kan hij aan hun wensen voldoen. Tijdens het ballonvouwen entertaint hij de kinderen met grapjes en kleine goocheltrucs. Ten tweede behoort een workshop ballonvouwen ook tot de mogelijkheden van hem, voor zowel kinderen als volwassenen. Tot slot kan er ook een complete voorstelling verzorgd worden voor kinderen met clownerie, goocheltrucs en ballonpret.

 

Wilt u een Ballonnen clown boeken voor uw feest, personeelsfeest of opening? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of receptie. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dj saxofonist

DJ en Saxofonist

DJ & Saxofoon

DJ en Saxofonist

DJ & SaxofoonSpetterende show met DJ én een live saxofonist! 595,-Lees meer
zweefmolen 2

Zweefmolen

Zweefmolen

Voetjes van de vloer en beleef het avontuur in de zweefmolen.495,-Lees meer
goochelaar boeken verjaardag

Goochelaar Alberto

Goochelaar

Goochelaar Alberto

GoochelaarGoochelaar Alberto neemt u mee in een unieke, verbazingwekkende ervaring voor jong en oud!545,-Lees meer
Een uniek duo boeken voor uw feest

The Jacuzi's

Pop duo, Jazz duo

The Jacuzi's

Pop duo, Jazz duoDit sfeervolle duo speelt naast tijdloze hits, jazz en blues, ook smartlappen en hard rock.495,-Lees meer