< Terug naar overzicht

Stoelmassage

Een heerlijk ontspannende stoelmassage op locatie, voor ieder evenement.
vanaf: 
250,-
5

Referenties

"Ik kom net van de massagestoel af, het was heerlijk. De mensen uit mijn team waren erg verrast en inmiddels zeer ontspannen. Goede dames, heel goed geregeld allemaal en fijn dat het op zo'n korte termijn allemaal kon."
Edith Scheur
5
"Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel."
Tracy de Wit
4
"In koor: HEERLIJK!!!! We zijn echt super tevreden. Iedereen liep met een grote glimlach rond. Ik denk zeker dat we vaker een massage gaan vragen. Onze complimenten!!!"
Carola Frederique
5
"Evenses is heel pro-actief, vriendelijk, professioneel. En wij hebben gewoon heerlijke massages gehad! "
Fleur - ABN AMRO
5

Stoelmassage

Ontspannende stoelmassages op locatie. Dit is een bijzondere en mooie toevoeging voor ieder evenement: bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurs of productpresentatie.

 

Wat is er nu leuker dan uw bezoekers, gasten of collega's verrassen met een heerlijk moment van ontspanning. Met ons landelijke netwerk van professionele masseurs kunnen wij overal een goede massage verzorgen. Door het gebruiken van verschillende massagetechnieken, weten de masseurs precies wat u nodig heeft.

 

De masseurs zijn er voor elke gelegenheid. We komen met een ergonomische massagestoel op locatie. Ook is het mogelijk dat de masseurs zich aanpassen aan uw wensen.  Zo kleedden onze masseurs zich al eens in geishakleding  omdat het thema van het evenement “Aziatisch” was. Ook is het mogelijk om onze masseurs in te zetten als promotie.

 

Wanneer u gemasseerd wordt, komt u in een ergonomische stoel, waar u kunt genieten van prettige ontspanning, zonder dat u uit de kleren hoeft. De duur van de massage is in overleg met uw wensen en voorkeuren, uiteraard denken wij hierin graag met u mee.

 

De stoelmassage op locatie is te boeken voor uw congres, bedrijf, feest of zakelijke evenement. De massage komt compleet met massagestoel en professionele masseur. Naast de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Brussel) is deze landelijk inzetbaar in geheel Nederland en België. Wilt u meer informatie over het huren van een stoelmassage? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
shutterstock 528244012

DJ Erase

Lounge DJ

DJ Erase

Lounge DJJazz & Lounge DJ Erase verzorgt een stijlvolle muzikale omlijsting van uw borrel of feest.345,-Lees meer
koffiebar huren bedrijfsfeest

Koffiebar

Bar Service

Koffiebar

Bar ServiceComplete koffie- en thee catering op locatie bij elke gelegenheid. 545,-Lees meer