Stoelmassage

257 keer aangevraagd

Een heerlijk ontspannende stoelmassage op locatie, voor ieder evenement.

4,8 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
stoelmassage-op-locatie-evenement-huren.jpg
iKqc RZcBo
Wuh vfyLEI
stoelmassage
massage boeken
stoelmassage
rugmassage
festival massage
stoelmassage-op-locatie-evenement-huren.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Stoelmassage
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Ontspannende stoelmassages op locatie. Dit is een bijzondere en mooie toevoeging voor ieder evenement: bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurs of productpresentatie.

Wat is er nu leuker dan uw bezoekers, gasten of collega's verrassen met een heerlijk moment van ontspanning. Met ons landelijke netwerk van professionele masseurs kunnen wij overal een goede massage verzorgen. Door het gebruiken van verschillende massagetechnieken, weten de masseurs precies wat u nodig heeft.

De masseurs zijn er voor elke gelegenheid. We komen met een ergonomische massagestoel op locatie. Ook is het mogelijk dat de masseurs zich aanpassen aan uw wensen.  Zo kleedden onze masseurs zich al eens in geishakleding  omdat het thema van het evenement “Aziatisch” was. Ook is het mogelijk om onze masseurs in te zetten als promotie.

Wanneer u gemasseerd wordt, komt u in een ergonomische stoel, waar u kunt genieten van prettige ontspanning, zonder dat u uit de kleren hoeft. De duur van de massage is in overleg met uw wensen en voorkeuren, uiteraard denken wij hierin graag met u mee.

De stoelmassage op locatie is te boeken voor uw congres, bedrijf, feest of zakelijke evenement. De massage komt compleet met massagestoel en professionele masseur. Naast de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Brussel) is deze landelijk inzetbaar in geheel Nederland en België. Wilt u meer informatie over het huren van een stoelmassage als attractie? Neem dan gerust contact met ons op.

4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Edith Scheur
5 uit 5 sterren
Ik kom net van de massagestoel af, het was heerlijk. De mensen uit mijn team waren erg verrast en inmiddels zeer ontspannen. Goede dames, heel goed geregeld allemaal en fijn dat het op zo'n korte termijn allemaal kon.
Tracy de Wit
4 uit 5 sterren
Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.
Carola Frederique
5 uit 5 sterren
In koor: HEERLIJK!!!! We zijn echt super tevreden. Iedereen liep met een grote glimlach rond. Ik denk zeker dat we vaker een massage gaan vragen. Onze complimenten!!!
Fleur - ABN AMRO
5 uit 5 sterren
Evenses is heel pro-actief, vriendelijk, professioneel. En wij hebben gewoon heerlijke massages gehad!

Vergelijkbare acts

Voetmassage

Voetmassage

4 Beoordelingen

Een heerlijk ontspannen voetmassage op locatie, voor iedere gelegenheid.

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.