Heeft u altijd al willen leren hoe u een goeie cocktail maakt? Bij Evenses kunt u de Cocktailworkshop boeken!  U leert verschillende traditionele én hippe cocktails te maken en van deze kunt achteraf natuurlijk volop genieten. Shaken, sterren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Dit komt allemaal aan bod tijdens de Cocktailworkshop van Evenses.

De Cocktailworkshop is een leuke activiteit bij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een interactief avondje uit. De workshop is al te boeken vanaf 9 personen en een tijdsbestek van 1 uur. Amusement, interessante informatie en natuurlijk de verrukkelijke cocktails vormen samen de mix voor perfect entertainment. Onze bartenders leggen alles aan u uit, zorgen dat iedereen aan bod komt en houden de score bij.

De mogelijkheden:

Zakelijke Cocktailworkshop:
Uitermate geschikt als uw teambuildingsactiviteit is de zakelijke Cocktailworkshop. Hoe zit het met de cocktailkennis van uw collega’s? Wie bouwt de lekkerste en mooiste cocktails? Door het wedstrijdelement in deze workshop vormen samenwerking en teambuilding een groot deel van deze workshop. De drie uur durende workshop is zeer interactief. Creativiteit, enthousiasme en smaakpapillen zijn vereist! Deze workshop is geschikt voor groepen van 25 tot 500 mensen en kan ingekort worden.

Gin-Tonic Proeverij en Workshop:
Gin Tonic proeverijen zijn bezig met een opkomst en het drankje wordt steeds vaker gedronken in cafés en clubs. Tijdens deze proeverij leert u alles over de diverse kruiden en specerijen die gebruikt kunnen worden. De hoofdingrediënten, pure Gin en de presentatie komen allemaal voorbij in deze workshop. Deze workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 20 mensen en duurt twee uur.

Cocktail Experience:
De Cocktail Experience is een leuke afsluiting of onderbreking van een zakelijke bijeenkomst, maar ook een leuk uitje met vrienden of familie. In deze mogelijkheid komen onder andere whiskey, rum, tequila, cognac, wodka en gin aan bod. De workshop duurt 2 uur en is geschikt voor groepen van 9 tot meer dan 50 personen.

Het is mogelijk de workshops geheel of gedeeltelijk alcoholvrij te organiseren.

Wilt u de Cocktailworkshop boeken voor uw feest, bedrijfsuitje of evenement? Vul het offerte formulier in op de website of neem geheel vrijblijvend contact op met Evenses. We staan zeven dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en al uw mogelijkheden te bespreken.