< Terug naar overzicht

Cocktailbar

Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.
vanaf: 
845,-
5

Referenties

"Wij hebben de cocktailbar ingehuurd voor het verzorgen van cocktails op onze uitbundige 25e verjaardagsfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van alle lekkere cocktails. Ook de cocktailshakers zagen er fantastisch uit en zorgden voor een prettige sfeer. Volgende keer als we het weer eens groots willen aanpakken, weten we jullie te vinden!"
Cherie en Amy
4
"Voor ons eindejaarsviering hebben wij een cocktailbar gehuurd. Erg tevreden over de service. Fijn dat het allemaal wat persoonlijk kan worden gemaakt, door onze eigen logo en tekst op de ingebouwde schermen af te beelden. Maakt het event toch meer 'eigen'. Al onze wensen en voorkeuren zijn uitgevoerd en dat is het allerbelangrijkste om een event te laten slagen!"
W. Slagboom - Digros
5
"Lekkere cocktails, prettig personeel, mooie aankleding. De hele avond is super verzorgd. Zo'n cocktailbar heeft echt meerwaarde en heeft ervoor gezorgd dat ons 'Las Vegas' thema nog meer tot z'n recht kwam. "
Donia en Amir
4

Cocktailbar

De kleurrijke, exotische cocktail is een onmisbaar drankje op menig feest of evenement. Het maakt niet uit of het om een groots evenement gaat of een intiem feest of huwelijk. De grote diversiteit aan kleurrijke cocktails maken de aankleding en de beleving van elk feest af.

 

Voor de cocktailbar bieden wij maatwerk aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, de cocktailkaart en de bedrijfskleding van onze cocktailshakers.  Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. Er bestaat ook de mogelijkheid om de bar naar eigen thema in te richten. Een leuke optie is om “flairtenders” in te huren. Flairtenders zijn goochelaars achter de bar die, bijvoorbeeld jongleren met flessen. U kunt daarnaast een poffertjeskraam huren bij uw cocktailbar. Wanneer u de cocktailbar huurt, dan komt de bar standaard voor vier uur met verse decoratie, cocktailkaarten, glaswerk, benodigde apparatuur, barpersoneel met gepaste kleding, op-en afbouw, cocktails en transportkosten.

 

Wilt u een mobiele cocktailbar huren op locatie voor uw bedrijfsfeest, gala, bruiloft, feest, evenement, beurs of verjaardag? Op deze pagina staan demo's van hoe de cocktailbar eruit ziet. Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest verjaardag

Smart verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Smart verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze mooie LED dansvloer is een superplatte en voordelige optie voor ieder feest.395,-Lees meer
koffiebar huren bedrijfsfeest

Koffiebar

Bar Service

Koffiebar

Bar ServiceComplete koffie- en thee catering op locatie bij elke gelegenheid. 545,-Lees meer