Patron & Doffie is een humoristische interactieve act welke visueel tot de verbeelding spreekt. Bij Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze zijn te huren voor verschillende gelegenheden, denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en jubileum.

De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie! Wie kan hun helpen bij het openen van de schatkist? De act is leuk voor kinderen, maar is ook goed om in te zetten op een bedrijfs- en promotiefeest. De act kan namelijk ook ingezet worden als unieke manier om uw nieuwe product te promoten of te presenteren. De inhoud van de schat kan kosteloos naar wens worden aangepast. De act is mobiel en hierdoor zowel binnen als buiten uitvoerbaar. Eén uitvoering duurt dertig minuten.

Wilt u Patron & Doffie boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en feest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.