Aanmelden Leverancier

Aanmelden Leverancier

Wij proberen onze klanten een overzichtelijk aanbod van top kwaliteit entertainment met scherpe prijzen aan te bieden. Evenses krijgt een groot aantal aanmeldingen van leveranciers. Dit betekent dat alleen de meest interessante opties in aanmerking komen, waarvoor we strenge toelatingseisen hanteren.

Indien je niet voldoet aan de toelatingseisen heeft reageren geen zin! Wij zullen niet reageren op deze aanmeldingen.

Toelatingseisen:
- Act dient voldoende promotie materiaal aan te kunnen leveren. Dit dient promotie materiaal van goede kwaliteit te zijn die potentiele klanten dient te kunnen overtuigen. Denk aan filmpjes, demo's, promo foto's en goede teksten. Heb je dit (nog) niet? Dan heeft aanmelden op dit moment geen zin.

- De act moet in het bezit zijn van eigen vervoer en bereid te zijn door heel Nederland en Vlaanderen te spelen.

- De act moet in staat zijn om op een correcte manier te factureren. Dit kan op 3 mogelijke manieren:

1: Act stuurt een factuur (individueel of als gehele act), dit met legitimatie en een VAR WUO verklaring

2: Act (individueel of als gehele act) laat zich verlonen via een verloningsbureau

3: Act werkt met een artiesten gage verklaring (individueel of als gehele act)

- Act is in staat om eigen apparatuur / instrumenten etc. te verzorgen. Dit dient de act zelf te hebben, of de act dient een samenwerking te hebben met een vaste leverancier te hebben om alles te verzorgen.

- Act dient optredens van zeer hoge, professionele kwaliteit te verzorgen.

- Act dient te bestaan uit representatieve, attente mensen.

- Act dient zeer scherp geprijsd te zijn. Alleen als wij aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten krijgen wij de act verkocht.

Alleen acts die aan alle toelatingseisen voldoen kunnen zich aanmelden.

Werkwijze:

Evenses is een jong, snelgroeiend en ambitieus bedrijf. Wij streven er naar om zo snel mogelijk de nummer 1 te worden in Nederland en Vlaams Belgie. Veel energie stoppen wij dan ook in onze website, de verkoop en promotie. Wij werken vaak op exclusieve basis waarbij alle online promotie naar ons leidt. Indien we niet op exclusieve basis samenwerken, dan hanteren wij unieke actnamen die niet kunnen herleiden naar de eigen website van deze act. Dit om te voorkomen dan potentiële klanten alsnog bij de act zelf gaan boeken.

Samenwerking met ons is geheel vrijblijvend. Alleen wanneer wij een boeking voor de act binnen halen verdienen wij er ook aan. We werken met het boekingssysteem EVO booker. Wij voegen een boekingsfee toe op de inkoopprijs van de act. Deze boekingsfee is (natuurlijk) voor rekening van de klant.
Wij verwachten van de act dat deze op een professionele, eerlijke en enthousiaste wijze het optreden voor onze klanten verzorgt. Tijdens optredens voor onze klanten is het niet toegestaan om promotie voor je eigen act te doen, je bent immers namens ons aan het werk.

Aanmeldingsprocedure:

LET OP! ENKEL OP VOLLEDIGE AANMELDINGEN, WELKE VOLDOEN AAN ALLE TOELATINGSEISEN WORDT GEREAGEERD.

Stuur een e-mail naar partner@evenses.com met:

- Een korte bio, eventuele link naar je website(s), en voeg voldoende promotie materialen toe: minimaal 5 foto’s, mp3’s (indien aanwezig), filmpjes (indien aanwezig).

- Een uitgebreid prijzen overzicht: waarin staat: prijs per optreden / per uur, reiskosten, eventuele meerprijs voor apparatuur, bureaukorting, etc.

- Een korte motivatie wat jouw act toe kan voegen aan ons huidige aanbod.

- Contact gegevens

Naar aanleiding van deze gegevens zullen wij een beoordeling maken of er een samenwerking tot stand zal komen. Indien dit zo is, zal een vervolg afspraak worden gemaakt, om persoonlijk bij ons op kantoor kennis te maken. Hier zullen we onder het genot van een kop koffie bespreken hoe we onze samenwerking zo goed mogelijk kunnen gaan benutten. Daarnaast zullen wij proberen een live optreden van jullie act te bezoeken.

Wil je meer van Evenses te weten komen?
Bekijk hier:
- Hoe mensen het vinden om bij Evenses te werken
- De promotiefilm van Evenses
- Onze contactgegevens
- Meer informatie over een samenwerking met Evenses

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail naar partners@evenses.com of bel naar 020-2600044.

Aanmelden Evenses

Wij werken NIET met bemiddelingsbureau’s en/of detacheringsbureau’s. Elke vorm van aquisitie zullen wij direct afwijzen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.