Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Schaafijsbar
100% match

Schaafijsbar

Bent u op zoek naar een verfrissende traktatie op uw evenement? Huur dan onze mobiele schaafijsbar!
De mobiele schaafijsbar is gespecialiseerd is in het leveren van het lekkerste schaafijs in...
Lees meer

4,8 (10 Beoordelingen)
€ 600 - € 1500
Cocktailbar huren
100% match

Cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.
De kleurrijke, exotische cocktail is een onmisbaar drankje op menig feest of evenement. Het maakt nie...
Lees meer

4,4 (10 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Champagnetoren boeken
100% match

Champagnetoren boeken

Met deze champagnetoren maakt u van gelegenheid een compleet spektakel.
De champagnetoren is een echte eyecatcher voor elke gelegenheid. De toren is beschikbaar in verschillende maten en kan ...
Lees meer

4,7 (4 Beoordelingen)
€ 895 - € 6495
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Koffiebar

Koffiebar is geschikt om te boeken voor bijna iedere gelegenheid. Als u een koffie bar bij Evenses inhuurt, krijgt u een mobiele koffiebar, de barretjes zijn eenvoudig te verplaatsen.

Bekijk hier de koffiebar en coffee bike die Evenses aanbieden.

Uw koffie wordt niet zomaar geserveerd, de koffie bar beschikt over personen die verstand hebben van alle soorten koffie en 'Latté art'. 'Latté art' is het maken van allerlei figuren in het melkschuim van de koffie, denk hierbij aan een hart, boomblad of een appel. De barista's die deze koffie leveren hebben ook verstand van het product, zij vertellen graag over het product, de bereidingswijze en de oorsprong. Zelfs als een deel van uw gasten geen koffie lusten is er een oplossing voor, de koffiebar die u bij Evenses kunt huren is uitgerust met diverse smaakvolle theesoorten.

Koffiebar huren voor uw feest, festival of evenement

Het maakt niet uit of u een groot of klein evenement organiseert, de koffiebar is geschikt voor bijna elke gelegenheid zoals een bedrijfsfeest, festival of beurs. De bar is tevens uitgerust met decoratie, koffiekaarten, glaswerk en barpersoneel. De prijs die u bij Evenses betaalt is een all-in prijs, u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele extra kosten na het evenement. Een koffiebar is leuk in combinatie met andere acts die Evenses aanbiedt, denk bijvoorbeeld aan een Foto Mirror, Polaroid Fotografie of DJ & Saxofonist. U kunt voor vragen of een offerte vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder met het vinden van een koffiebar.

Onze meest recente blog over het huren van een koffiebar en coffee catering:

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: van alle nationaliteiten ter wereld drinkt de Nederlander gemiddeld de meeste koffie. De conclusie van een grootschalig onderzoek door business website Quartz.com is dat de gemiddelde Nederlander per dag ongeveer 2,4 koppen koffie drinkt, wat een stuk meer is dan de gemiddelde Fin met 1,8 koppen per dag, de nummer twee op de lijst. 's Ochtends vroeg bij het ontbijt, op kantoor tijdens een welverdiende pauze, als afsluiter van een lekker diner: de Nederlander drinkt veel en vaak koffie.

Iets anders waar wij, als Nederlanders, ook wel van houden, is een gezellig feestje. Het is daarom redelijk verwonderlijk dat er nog steeds relatief weinig feestjes in Nederland worden aangevuld met een gehuurde koffiebar. In dit geval hebben we het niet over het huren van een professioneel koffiezetapparaat, maar over het huren van een koffiebar met alles erop en eraan, inclusief barista. In dit artikel vertellen we over wat het huren van een echte koffiebar zoal inhoudt, en hoe je jouw feesten en partijen met gemak nóg leuker kan maken.

Waarom zijn wij zo dol op koffie in Nederland?

Vaak wordt het drinken van koffie direct geassocieerd met energie en wakker blijven. Alhoewel dat wel degelijk nuttige effecten van koffie zijn, heeft het drinken van koffie nog een stuk meer positieve invloeden, mits het natuurlijk niet in overdreven hoeveelheden gedronken wordt. Het huren van een koffiebar voor je feestje is dus niet alleen een leuke originele touch, maar ook nog eens goed voor de gezondheid van je gasten.

Cafeïne stimuleert de verbranding van lichaamsvet

Als je eens een kijkje neemt naar de ingrediënten van enkele willekeurige dieetsupplementen die de werking van het metabolisme bevorderen, dan bestaat er een grote kans dat cafeïne in de lijst voorkomt. Het kan het metabolisme tot wel 10% sneller laten werken, terwijl het verbranden van vet tot wel 30% sneller kan gaan. Cafeïne stimuleert dus niet alleen de hersenen, maar ook de rest van ons lichaam.

Cafeïne voor betere sportieve prestaties

In samenwerking met het voedingsteam van het NOC*NSF heeft de website Allesoversport.nl een factsheet opgesteld met betrekking tot de effecten van koffie en cafeïne op sportprestaties. De conclusie van het onderzoek is dat cafeïne je sportieve prestaties zeker kan bevorderen, al verschilt het effect wel per persoon en soort sport of training. Vooral bij duurprestaties, zoals wielrennen of hardlopen, kunnen de effecten van een kop koffie een uurtje voordat je gaat trainen een merkbaar positief verschil maken.

Minder kans op diabetes

Alhoewel de werkelijke redenen ervoor nog relatief onduidelijk zijn, meldt onder andere het Diabetes Fonds dat mensen die zes kopjes per dag drinken een lagere kans hebben op diabetes 2. Let daarbij wel op dat dit gaat over koffie zonder suiker. Koffie met suiker, zeker in grotere hoeveelheden, kan juist een tegenovergesteld effect hebben, zeker in het geval van mensen met een aanleg voor diabetes 2.

Voor de dames: een kop koffie verlaagt de kans op depressie

Als je erover denkt om een koffiebar te huren voor je volgende feestje, dan doe je daar iedereen een plezier mee, zelfs diegenen die niet van koffie houden. Een uitgebreide studie van de Harvard School for Public Health uit 2011 toont namelijk aan dat relatief regelmatig koffiedrinken kan leiden tot een lagere kans op depressie onder vrouwen. Bij vrouwen die vier of meer koppen koffie per dag drinken, is het risico op depressie tot wel 20% lager.

Een natuurlijke boost van energie

Zoals we al eerder zeiden, is één van de meest bekende effecten van het drinken van koffie de energy boost die je ervan krijgt. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom koffie zo populair is als deel van het ontbijt en tijdens de pauze op het werk. Als je veel koffie drink is op het vlak van energie het nadeel echter dat het effect ook weer afneemt na een tijdje, met de zogenoemde “cafeïne crash” als gevolg.

Lang leve(n dankzij) koffie

Een grootschalig en langdurig onderzoek, uitgevoerd door JAMA Internal Medicine in 2018, toont aan dat de levensverwachting van koffiedrinkers relatief hoger is dan die van mensen die geen of nauwelijks koffie drinken. De kans op een voortijdig overlijden lag bij de eerse groep tussen de 8% en de 16% lager dan bij de andere groep. Door een koffiebar te huren maak je dus niet alleen je gasten blij, ze leven er ook nog langer door ook.

Voor wat voor evenementen en locaties kan je een koffiebar huren?

Als je een koffiebar huurt bij erkende bedrijven of specialisten in entertainment zoals Evenses krijg je niet zomaar een over-sized koffiezetapparaat op wielen waar je het dan verder zelf mee mag uitzoeken. De betere verhuurders van Nederland zullen niet alleen een mobiele bar met alles erop en eraan leveren, maar ook de mensen die weten hoe de bar het best bediend wordt en waarover ze het hebben wanneer het over koffie gaat. Sommige bedrijven, waaronder bijvoorbeeld het eerdergenoemde Evenses, leveren zelfs baristas die zogenaamde latté art kunnen creëren. Dit refereert aan de kunst van het creëren van vormen en figuren, zoals smilies, hartjes, of woorden in het melkschuim van de koffie. Daarnaast biedt een beetje koffiebar ook opties voor je gasten die geen koffie drinken, zoals verschillende soorten thee en andere warme dranken.

Het huren van een koffiebar maakt van de koffie op je evenementen meer dan gewoon een warme drank waar we in Nederland zo van kunnen genieten. Met een koffiebar wordt koffiedrinken een ervaring en deze ervaring is geschikt voor een hele waaier aan evenementen. Van zakelijke meetings en conferenties tot bruiloften en gewoon leuke feestjes, een gespecialiseerde koffiebar geeft je evenement een originele touch die gewaardeerd zal worden.

Wat voegt een koffiebar toe aan je feest of evenement?

Om te beginnen is het huren van een koffiebar een originele toevoeging aan het evenement dat je organiseert, aangezien het (vreemd genoeg) nog steeds iets is dat relatief weinig wordt gedaan in Nederland. In veel bedrijven is het koffiezetapparaat een ontmoetingspunt om een praatje te maken met collega's tussen het werken door, dus een levendige koffiebar op jouw evenement kan ook dienen om het contact en de conversatie tussen je gasten te stimuleren.

Alhoewel het huren van een koffiebar misschien kostbaar klinkt, valt dat erg mee. Een koffiebar of coffee bike (een concept waar we iets later op terug zullen komen), inclusief gespecialiseerd personeel en bijbehorende accessoires zoals koffiekaarten en glaswerk, hoeft helemaal niet overdreven veel kosten. Dat kan je zelf zien wanneer je online de offertes van verhuurders als Evenses en andere bedrijven gaat vergelijken. Wat een gehuurde koffiebar wel vertegenwoordigt, is een vleugje luxe en glamour voor je feest.

In een land met zoveel koffieliefhebbers als Nederland zal het huren van een koffiebar op heel wat positieve reacties kunnen rekenen. Afgezien van het feit dat het een perfecte aanvulling op het meer klassieke drankenaanbod op feesten en partijen is, geeft het de gasten die van koffie houden ook een hele uitgebreide keuze van hoge kwaliteit. Daarnaast is het soms ook mogelijk om het uiterlijk en het aanbod van de koffiebar aan te passen op basis van het thema van je feest of de voorkeur van je gasten.

Over het personaliseren van je gehuurde koffiebar gesproken: wat dacht je van een professionele barista die ter plekke vers gemalen koffie maakt met het logo van je bedrijf of de initialen van je partner omringd door een hartje in het melkschuim? Het zijn dat soort details die van jouw feest een onvergetelijk evenement kunnen maken, of het nou om een bedrijfsfeest, een verjaardag, of een bruiloft gaat.

Een koffiebar huren... of misschien een coffee bike?

Als je de flexibiliteit van een gehuurde koffiebar al kan waarderen, dan zal je het concept van de coffee bike helemaal geweldig vinden. Het mooie van de coffee bike is dat deze jouw gasten zelfs op de meest ongebruikelijke locaties kan voorzien van een heerlijke kop verse koffie of thee, zoals in het park, op de stoep voor je huis, of op de wekelijkse markt in het dorp. Met een coffee bike kan je nog creatiever zijn wat betreft de locatie van je feesten.

Er bestaan verschillende soorten coffee bikes en meerdere bedrijven in Nederland bieden meerdere bedrijven de mogelijkheid om er een te huren, waaronder Evenses. Als je hebt besloten om jouw feest of evenement op te fleuren met een coffee bike, dan raden wij wel aan om goed te letten op de grootte van het voertuig (zeker als het evenement binnenshuis plaatsvindt) en op het drankenaanbod. Zo zijn er, bijvoorbeeld, coffee bikes die enkel verschillende soorten koffie aanbieden, maar ook bikes waarmee warme chocolademelk en thee kan worden aangeboden.

Of je nu voor een volledig uitgeruste koffiebar of een originele coffee bike gaat, je kan er in ieder geval zeker van zijn dat jouw feest herinnerd zal worden. Je gasten zullen het kunnen waarderen dat je naast het meer voorkomende aanbod dranken ook extra een geste hebt gedaan voor de liefhebbers van koffie. Van bedrijfsfeesten en beurzen tot bruiloften en tuinfeesten, een gehuurde koffiebar of een coffee bike mistaat nooit.

Zoals gezegd aan het begin van dit artikel is de dagelijkse consumptie van koffie per persoon nergens ter wereld hoger dan in Nederland en het ziet er niet naar uit dat deze trend gaat veranderen in de nabije toekomst. Veel mensen vinden het lekker, het kan gedronken worden op verschillende momenten, en het heeft ook nog eens heel wat positieve effecten op de gezondheid en het humeur van je gasten. Denk dus eens na over het huren van een koffiebar of een coffee bike voor je volgende feest thuis of op kantoor.Welke soorten bars zijn er te huur?

Er zijn verschillende soorten bars te huur, zoals mobiele bars, cocktailbars, bierbars, wijnbars enzovoort. Het type bar dat u huurt, hangt af van het soort evenement dat u organiseert en de drank die u wilt serveren.

Wat is inbegrepen bij de bar verhuur?

Over het algemeen omvat een bar verhuur de bar, de barkeepers, het glaswerk, de drankvoorziening en eventueel extra opties zoals drankdecoratie en andere baraccessoires.

Is de bar geschikt voor het evenement?

Dit hangt af van uw evenement en uw wensen. Het is belangrijk om de grootte, stijl en drankvoorziening van de bar te bekijken om te bepalen of deze past bij uw evenement. Bespreek uw wensen en behoeften met Evenses om te zien welke opties er beschikbaar zijn.

Waarom catering inhuren?

Het inhuren van catering kan u helpen om een ​​brede selectie van voedsel en dranken te bieden aan uw gasten zonder u zorgen te hoeven maken over het koken en serveren van voedsel. Het kan ook bijdragen aan een feestelijke sfeer op uw evenement.

Kan het menu aangepast worden?

Ja, het is mogelijk om het menu aan te passen aan uw wensen en voorkeuren. Bespreek uw wensen en eventuele dieetbeperkingen of allergieën met de cateraar en vraag of ze in staat zijn om deze te accommoderen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar