Het bekende Volkswagen busje, maar dan met een bijzondere twist. Dit Volkswagen busje heeft een photobooth op de achterbank gemonteerd. Niet alleen de photobooth in het busje in populair, ook de Volkswagen is geroemd om zijn foto's. Het model van een busje is een VW t2a DeLuxe ui 1971 en zal de aandacht stelen op uw feest.

De achterbank van het busje is een volledig ingerichte photobooth, waar met allerlei attributen grappige foto's kunnen worden gemaakt. De foto's komen na het fotomoment uit de achterkant van het fotobusje, vanaf daar kunnen de foto's direct gedeeld worden op social media. Naast het fotohokje vindt u een vrolijke en enthousiaste begeleider die ervoor zorgt dat uw gasten de mooiste foto's krijgen. De foto's kunnen geprint worden in een zelf ontworpen of gekozen kader, denk hierbij aan een naam of een logo.

Het fotobusje is inclusief:
- Onbeperkt printen
- Enthousiaste begeleider
- Een koffer vol eigenzinnige props
- Alle foto's digitaal via WeTransfer

Wilt u de Fotobuzz boeken voor uw huwelijk, bedrijfsfeest of feest? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.