Smoothie bar

Smoothie bar is al jaren populair, tegenwoordig zien wij de smoothie op steeds meer plekken terug. Smoothies verschijnen bijvoorbeeld op diverse evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, feesten en bruiloften. Smoothies stralen toch meer luxe uit dan de 'normale' sapjes die uit een pak worden geschonken. Als u een smoothiebar bij Evenses boekt worden de fruit smoothie recht voor uw neus gemaakt, uw gasten kunnen een superverse smoothie verwachten. U kunt de smoothiebar zo uitbreiden als u wilt, uw logo kan bijvoorbeeld op de bar worden geplaatst, ook kan het personeel dat bij de bar wordt geleverd in uw bedrijfskleding verschijnen. Voor een spectaculaire act kun ook zogenaamde 'Flairtenders' inhuren, dit zijn goochelaars achter de bar die bijvoorbeeld jongleren met flessen. Lees meer

 

 

Smoothie bar huren voor uw feest, beurs of festival.

 

Ga je binnenkort de verjaardag van je partner vieren en wil je voor het feestje iets origineels verzinnen? Of komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er over enkele weken weer aan en ben je als deel van het organisatiecomité op zoek naar iets dat een gezonde levensstijl voor werknemers onderstreept? Of ga je misschien een bruiloft organiseren en zou je de uitgenodigde mensen graag voorzien van een uitgebreide waaier aan gecaterde dranken? Aan alcohol en de frisdranken zal je vast al gedacht hebben, maar is het boeken van een smoothiebar ook niet het overwegen waard?

 

Je bent het woord vast wel eens tegengekomen in een tijdschrift of op straat, en de kans is groot dat je er zelf al eens eentje gedronken hebt, maar voor de mensen die niet zeker weten wat een smoothie precies is, zullen we het kort uitleggen. Een smoothie is een drankje zonder alcohol dat voornamelijk bestaat uit ijs en fruit, al kunnen er ook andere ingrediënten worden toegevoegd, zoals pindakaas, siroop, of chia-zaadjes. Het wordt over het algemeen koud geserveerd. De ingrediënten worden in een blender of een speciale smoothiemaker gemixt tot een romige substantie. Voor meer smaak wordt in gespecialiseerde smoothiebars ingevroren fruit en ingevroren yoghurt gebruikt in plaats van ijsblokjes.  Dit is ook mogelijk bij de smoothiebars die je via Evenses kan boeken.

 

Nu denk je misschien dat een smoothiebar op papier wel leuk lijkt, maar dat het in de praktijk niet echt past bij het feest dat je in gedachten hebt. Dat kan natuurlijk, maar weet wel dat een smoothiebar op meer soorten evenementen van toegevoegde waarde kan zijn dan je denkt. Het is niet omdat je er niet gelijk aan denkt, dat het geen goed idee is. Smoothiebars passen op een hele variatie aan feesten en evenementen, van verjaardagen en uitgebreide brunches tot bedrijfsevenementen en themafeesten.

 

Deze veelzijdigheid is het resultaat van, onder andere, het feit dat een smoothiebar gepersonaliseerd kan worden om de perfecte aanvulling op het feest te kunnen vormen. Zo kan je, onder andere, de menukaarten, het glaswerk, en de kleding van het personeel laten uitrusten met een persoonlijk tintje, zoals het logo van je bedrijf, of de naam van je kind met de datum van het feestje. Daarnaast kan je de bar zelf personaliseren op verschillende manieren, waaronder een eigen logo en gekleurde LED-verlichting.

 

Het boeken van de ideale smoothiebar voor jouw feest of evenement hoeft niet moeilijk te zijn, maar gezien het brede aanbod in Nederland en België is het vaak wel verstandig om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van entertainment en party planning. Niet iedere smoothiebar zal namelijk even goed passen bij het soort feestje dat jij in gedachten hebt. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio van professionele smoothiebars die wij door de jaren heen al op talloze evenementen hebben geïnstalleerd. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte smoothiebar kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

 

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je wil beginnen met een zelf een kijkje te nemen, dan kan je met de hulp van de zoekmachine op onze website alvast op verkenning gaan. Ter verdere informatie zullen we hieronder ook nog kort in gaan op waarom smoothies zo'n ideaal drankje zijn en hoe een smoothiebar van jouw feest of evenement een unieke gebeurtenis kan maken.

 

 

Een smoothiebar boeken: leuk, lekker, én gezond

 

Het mooie aan smoothies is dat ze niet alleen erg lekker, maar vaak ook heel gezond zijn. De combinatie van ijs en fruit zorgt ervoor dat er enkel natuurlijke suikers in zitten, terwijl je gasten ook gelijk heel wat vitaminen binnenkrijgen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren en die van de mensen die je uitgenodigd hebt, kan je natuurlijk wel extra's beschikbaar maken voor de smoothies, zoals suiker of verschillende siropen, maar over het algemeen kies je met een smoothiebar voor een leuk, lekker, en gezond alternatief op jouw feest of evenement. Om die reden zetten we hieronder kort enkele feiten over smoothies op een rijtje.

 

 

Een smoothie kan de honger stillen

Zeker in het geval van smoothies die meer vezelrijke fruitsoorten bevatten, zoals mango's, appels, en veel bosvruchten, kan de smoothie (een groot gedeelte van) de honger stillen. De vezels zorgen voor een voldaan gevoel en helpen voorkomen dat je gasten onnodig veel gaan eten, met alle gewichtskwesties vandien als gevolg. Zeker op een gezonde lunch met vrienden of een barbecue met collega's doe je de mensen een plezier door zo'n alternatief aan te bieden.

 

 

Een smoothie kan heel rijk aan vitaminen zijn

Afhankelijk van wat er in de smoothie zit, kan dit een enorme bron van vitaminen en mineralen zijn. Zo zijn druiven en verschillende soorten bessen, bijvoorbeeld, krachtige natuurlijke anti-oxidanten die helpen bij het voorkomen van vele ziektes en aandoeningen, terwijl carotenen in fruitsoorten als mango en pompoen een positief effect hebben op de gezondheid en uitstraling van de huid. Met behulp van een smoothiebar geef je jouw gasten dus niet alleen de kans om verse smoothies te laten maken, maar ook om aan hun gezondheid te werken zonder er iets voor te hoeven doen.

 

 

Een smoothie kan heel verfrissend zijn

Ongeveer de helft van een versgemaakte smoothie bestaat uit ijs. Met ijs bedoelen we in dit geval geen roomijs, maar simpelweg bevroren water. Daarnaast kan er in sommige gevallen gebruik gemaakt worden van bevroren stukken vers fruit in plaats van verse stukken fruit. Al dit ijs en eventuele andere bevroren ingrediënten zorgt ervoor dat een smoothie ook een heel verfrissend drankje kan zijn. Het is, bijvoorbeeld, de perfecte begeleiding van een zomerse brunch in de tuin.

 

 

Het boeken van een smoothiebar als persoonlijke touch

 

Door een smoothiebar te boeken, geef je jezelf een hele keuze aan extra opties om jouw feest of evenement verder te personaliseren. Voor de smoothiebar biedt Evenses namelijk maatwerk. Zo bieden wij voor zowel grote als kleine feesten een smoothiebar aan die naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden. Het is, bijvoorbeeld, mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, op de smoothiekaart, of op de bedrijfskleding van onze smoothiemakers. Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting, zodat deze nog beter past bij de decoratie van jouw feest.

 

Om het allemaal nóg wat spectaculairder te maken, kan je er bij Evenses ook voor kiezen om het barpersoneel te laten vervangen door zogenaamde flairtenders. Zelfs als je nog nooit van een flairtender hebt gehoord, doet de samenstelling van het woord je waarschijnlijk wel vermoeden waar dit over gaat, namelijk bartenders met flair. Een flairtender is niet alleen een barman of -vrouw, maar ook een artiest. Zo zal een flairtender, bijvoorbeeld, kunnen jongleren met glazen en pitchers, waardoor de bereiding van iedere smoothie ook een hele live show wordt. Op deze manier boek je dus niet alleen een smoothiebar voor je gasten, maar ook een extra stukje live entertainment.

 

Je kan zelfs nog een stapje verder gaan en je eigen fruitige creatie laten opnemen op de gepersonaliseerde smoothiekaart voor jouw evenement. Is je dochter, bijvoorbeeld, dol op aardbeien? Laat de professionele barman of -vrouw een smoothie ontwerpen met aardbei als hoofdingrediënt en vernoemd naar jouw dochter. Geef je een themafeestje voor vrienden en collega's? Laat een menu samenstellen van smoothies met namen en ingrediënten die op een leuke manier overeenkomen met het thema van de gelegenheid. Wat je ook graag wil, met het boeken van een smoothiebar verschaf je jezelf heel wat opties.

 

Ben je ondertussen wel overtuigd geraakt van de smoothiebar als ideale catering voor jouw evenement, maar heb je nog wat vragen? Weet je niet zeker of de locatie van jouw feest het wel toelaat om een smoothiebar op te zetten? Heb je zelf nog wat ideeën omttrent het boeken van een smoothiebar? Neem gelijk contact op met ons en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 

 

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

 

Als specialist op het gebied van entertainment beschikken wij over een breed portfolio aan smoothiebars die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen. Of je nou een zomers feest in de tuin geeft en dat van een vleugje frisheid wil voorzien, of een bedrijfslunch organiseert waarbij je lekkere drankjes wil aanbieden die ook nog eens gezond zijn, bij Evenses helpen we je graag om de ideale optie voor jouw feest of evenement te vinden en te boeken. Door een smoothiebar te boeken, kan je jouw feest helemaal uniek maken, zeker als je op voorhand de smoothiebar wat laat personaliseren, bijvoorbeeld op de smoothiekaarten of de bar zelf, en het personeel instructies geeft voor het aanbieden van een smoothie die jullie samen zelf hebben samengesteld.

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig