Smoothie bar

Smoothie bar is al jaren populair, tegenwoordig zien wij de smoothie op steeds meer plekken terug. Smoothies verschijnen bijvoorbeeld op diverse evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, feesten en bruiloften. Smoothies stralen toch meer luxe uit dan de 'normale' sapjes die uit een pak worden geschonken. Als u een smoothiebar bij Evenses boekt worden de fruith smoothie recht voor uw neus gemaakt, uw gasten kunnen een superverse smoothie verwachten. U kunt de smoothiebar zo uitbreiden als u wilt, uw logo kan bijvoorbeeld op de bar worden geplaatst, ook kan het personeel dat bij de bar wordt geleverd in uw bedrijfskleding verschijnen. Voor een spectaculaire act kun ook zogenaamde 'Flairtenders' inhuren, dit zijn goochelaars achter de bar die bijvoorbeeld jongleren met flessen. Lees meer...

 

 

Smoothie bar huren voor uw feest, beurs of festival.

 

Als u de smoothie bar bij Evenses afneemt bent u van alles zeker, Evenses hanteert namelijk een zogenaamde all-in prijs. Bij de smoothiebar is alles inbegrepen, denk hierbij aan de benodigde apparatuur, barpersoneel, glaswerk en smoothiekaarten. U kunt uw evenement nog completer maken door een muzikale toevoeging te boeken, een band of muzikant brengt vaak veel sfeer op een gelegenheid. Maar u kunt ook een fotograaf of foto spiegel inhuren. Bij Evenses heeft u de mogelijkheid om een zo compleet mogelijk pakket te selecteren, u hoeft zich verder nergens druk over te maken. Als u nog vragen heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder met het vinden van de leukste smoothie bar.

Hieronder vindt u het hele aanbod op het gebied van smoothiebars. Vindt u het lastig om te kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook de filters gebruiken op de site om uw zoekopdracht te verfijnen.
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig