< Terug naar overzicht

'Boerin'

Deze echte boerin altijd tijd voor een hilarisch praatje in 't plat Veluws
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"Dat was super leuk gisterenavond, Ook de jarige job vond het hartstikke leuk! Hoewel hij behoorlijk bijdehand was, had je hem zo nu en dan lekker tuk!"
Sandra
4
"Wat vonden wij het spannend om je te boeken voor onze bruiloft. Zou ze het leuk doen en hoe dan. Zou het iets zijn wat de gehele groep aanspreekt? Nou alle verwachtingen zijn overtroffen! Wat deed je het ontzettend goed en leuk. We hebben met zijn allen enorm gelachen om je humor en rake opmerkingen. En velen vroegen zich of wie toch dat rare mens was. Maar iedereen heeft genoten en we kijken terug op een zeer geslaagde bruiloft, mede dankzij jouw inzet. Bedankt!"
Patrick en Bianca Speijck
5
"En daar kwam Hendrikje binnen in haar zondagse prachtige boerenkleding. Een tuinfeestje, thuis ,in ons Veluws dorp: een kolfje naar haar hand: lekker roddelend over al die gasten.....Truus is echt fantastisch: over iedereen weet ze iets te vertellen, vol humor, af en toe scherp en nooit te.....Je kunt Truus er goed bij hebben op je feestje: het was voor iedereen genieten en dolle pret."
Neeltje Raanders
5

'Boerin'

Boerin Hendrikje kan er wat van; altijd in de weer rondom de boerderij. Gelukkig heeft ze op haar hoge leeftijd altijd tijd voor een plat praatje, waarbij geen enkele bewoner van ’t platteland onbesproken blijft. Een vrouw met mensenkennis, die ze graag met u deelt!

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

 

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

 

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening,verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kan u de leukste acts boeken!

 

Prijsindicatie:

 

Optreden van dit typetje:     vanaf €250,-

Duur van het optreden is sterk afhankelijk van de gelegenheid, gewenste act en uw persoonlijke voorkeuren.

Wilt u meerdere typetjes op uw gelegenheid? Een extra typetje bedraagt €120.

 

Suggesties voor bij deze act

Franse chansons boeken feest

Trio Sans Soucis

Jazz band

Trio Sans Soucis

Jazz bandFranse chansons herleven met deze muziek, gespeeld door dit gipsy jazz trio.795,-Lees meer
Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Typetje boeken feest festival

Schoonmaakster

Typetje

Schoonmaakster

TypetjeDoor dit typetje zullen uw gasten binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben!295,-Lees meer