Bijna magisch lijkt het, een spiegel die foto's van de gasten maakt terwijl zij druk zijn om de leukste of gekste pose aan te nemen. Met een eenvoudige druk op de spiegel start deze met aftellen, vervolgens zal de foto worden gemaakt. De Foto Mirror zal uw gasten verstelt doen staan, het is magie!

Op het evenement staat de fotospiegel met mooie afzetpaaltjes en rode koorden. Bij de spiegel staat ook een koffer met diverse attributen, ook wel props genoemd, die kunnen worden gebruikt om de gasten extra 'aan te kleden'. U kunt onbeperkt printen met onze Foto Mirror en de foto's ontavngt u naderhand digitaal via WeTransfer. Als extra mogelijkheid mag u een zelf uitgekozen of ontworpen kader uitkiezen, bijvoorbeeld met uw naam of logo.

Tegen een extra vergoeding kunt u kiezen uit een zelf gekozen omlijsting van de Foto Mirror. De verschillen van de omlijstingen zijn zichtbaar tussen de foto's.

De Foto mirror is inclusief:

- Onbeperkt printen
- Uniek voor u ontworpen fotokader
- Koffer vol eigenzinnige en props
- Afzetpaaltjes en rode koorden
- Foto's naderhand digitaal via WeTransfer

Wilt u de Foto Mirror boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.