< Terug naar overzicht

Foto Mirror

Spiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?
vanaf: 
545,-
5

Referenties

"Op onze bruiloft hadden we de Foto Mirror gehuurd, superleuk! De gasten vermaakten zich prima en hebben nu een leuk aandenken aan onze bruiloft!"
Lauren en Dirk van der Plas
5
"Ik regelde samen met een aantal collega's een middelgroot bedrijfsfeest, eerst waren wij van plan een fotohokje te huren. Toch leek ons de spiegel origineler! En dat bleek een goed idee te zijn, elk personeelslid is wel op de foto geweest met de spiegel!"
Carola Timmerman
5
"Het leukste zijn de foto's achteraf, de leukste hebben wij uitgeprint, vervolgens in een lijst gedaan, de lijst kunnen wij nu bewonderen in onze kantine. Blijft leuk!"
Amy Winters
4
"Ik had hier nog nooit van gehoord, tot we op een schoolfeestje aankwamen en de Foto Mirror ons ineens opwachtte, nu heb ik leuke foto's als aandenken aan mijn eindexamengala! "
Floor Scholten
5

Foto Mirror

Bijna magisch lijkt het, een spiegel die foto's van de gasten maakt terwijl zij druk zijn om de leukste of gekste pose aan te nemen. Met een eenvoudige druk op de spiegel start deze met aftellen, vervolgens zal de foto worden gemaakt. De Foto Mirror zal uw gasten verstelt doen staan, het is magie! 

 

Op het evenement staat de fotospiegel met mooie afzetpaaltjes en rode koorden. Bij de spiegel staat ook een koffer met diverse attributen, ook wel props genoemd, die kunnen worden gebruikt om de gasten extra 'aan te kleden'. U kunt onbeperkt printen met onze Foto Mirror en de foto's ontavngt u naderhand digitaal via WeTransfer. Als extra mogelijkheid mag u een zelf uitgekozen of ontworpen kader uitkiezen, bijvoorbeeld met uw naam of logo. 

 

Tegen een extra vergoeding kunt u kiezen uit een zelf gekozen omlijsting van de Foto Mirror. De verschillen van de omlijstingen zijn zichtbaar tussen de foto's. 

 

De Foto mirror is inclusief:

- Onbeperkt printen
- Uniek voor u ontworpen fotokader
- Koffer vol eigenzinnige en props
- Afzetpaaltjes en rode koorden
- Foto's naderhand digitaal via WeTransfer

 

Wilt u de Foto Mirror boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer