Deze multi-getalanteerde doorgewinterde rasentertainer met ervaring in binnen en buitenland heeft een verrassend en veelzijdig programma. Al drummend en zingend staat hij achter en voor zijn unieke dj booth. Dat deze muzikale duizendpoot zijn publiek breed weet te entertainen is niet onopgemerkt gebleven. Al enkele jaren wordt hij veel gevraagd om de pre en/of afterparty’s van 's werelds grootste artiesten te verzorgen. Zo stond hij al meerdere malen in de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Ahoy, PSV Stadion en de Arena met artiesten als o.a. Coldplay, Queen, John Legend, Madonna, Rihanna, Michael Buble, Rod Stewart, Marco Borsato, Let’s Dance en de Ladies of Soul.

Wat kunt u concreet verwachten wanneer u een programma met LeReaux boekt? Een unieke dj booth met lichtbakken in dezelfde stijl, 4x movinghead (bewegend licht) en een geluidsset tot 250 man. LeReaux is dj, percussionist, gastheer, presentator en zanger in één. Hiernaast beheerst hij een groot aantal genres: pop, rock, jazz, Nederlandstalig, dance... niets is hem te gek! Een avondindeling in aparte blokjes of een afwisselende mix. In combinatie met het draaien kan hij uiteraard in alle genres voorzien.

De DJ-zanger is begonnen met een tape act, dit waren vooral kortere optredens. Hij reed van podium naar podium en van feest naar feest om zijn spectaculaire show te geven. Vanaf 2006 besloot hij om een avondvullend programma te ontwikkelen en zichzelf te perfectioneren in het DJ’en. Gedurende het optreden kan hij tegen een meerprijs meerdere typetjes / acts spelen, zodat u een afwisselend programma heeft dat voor zowel jong als oud leuk is. In de video's zijn deze typetjes terug te zien. Ook is de act van LeReaux uit te breiden met een saxofonist en/of zangeres. Boek je LeReaux? Dan kun je een unieke en veelzijdige show verwachten van een rasentertainer!

LeReaux start zijn show en bouwt zijn show op naar een climax. Het is mogelijk om de acts van LeReaux aan te passen aan uw wensen. De typetjes kunnen tegen een meerprijs worden bijgeboekt, standaard is zijn show ‘strak in pak’.

Laat u door de video's en foto’s inspireren door de veelzijdigheid van deze artiest. Wilt u een DJ én zanger huren voor uw bruiloft, feest, huwelijk, bedrijfsfeest of verjaardag? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor al uw vragen en meer informatie.