Jan Vayne boeken

Jan Vayne is wereldwijd bekend als een virtuoos en creatief pianist die voortbouwt op de stijl van de grote romantische componisten. Improvisatie is zijn credo. Spontaan vloeien geniale improvisaties uit zijn handen voort. Hij slaagt er daarbij in alle soorten muziek onder één noemer te brengen!

Na het Gymnasium studeert hij piano en orgel aan het conservatorium, waar hij in 1991 cum laude zijn solistendiploma behaalt. Zijn nationale doorbraak vindt plaats in 1991, wanneer hij zijn eerste met platina bekroonde improvisatie cd “Colours of my Mind” uitbrengt. In 1997 volgt internationale bekendheid na zijn indrukwekkende recital tijdens de inauguratie van President Bill Clinton. Jan Vayne heeft sindsdien tientallen albums en concertseries op zijn naam staan. De creativiteit en inventiviteit stromen onverminderd voort uit de aderen van deze kunstenaar. Hij is nog veel van plan. Blijf hem volgen!

Boekingen Jan Vayne

Wilt u Jan Vayne boeken voor uw ceremonie, receptie of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft en diner. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jan Vayne.