< Terug naar overzicht

CCMusic

CCMusic biedt een sfeervolle en exclusieve muzikale bijdrage aan uw evenement!
vanaf: 
795,-
4

Referenties

"Het feest werd verrijkt met de klanken van een zangeres die onder begeleiding van een gitarist en trompettist het heerlijk dromerige en soms swingende jazz-repertoire bracht. Er kon gewoon gezellig met elkaar gepraat worden zonder dat de muziek te overheersend was. "
Bas van der Toor
5
"CC Music, we hebben van jullie genoten!"
Noam Dierx
5
"Leuke feestmuziek, zou deze band zeker weer een keer boeken (als ik daar een gelegenheid voor had haha ;))"
Leslie van Wateringen
5

CCMusic

CC Music: compact als een trio, maar ook compleet als een band. Het trio speelt live muziek, dit kan rustig op de achtergrond, maar ook dansbare popmuziek, jazz, lounge, easy listening, pop, disco en dance zijn mogelijk.

 

CCMusic, bestaande uit zang, gitaar en trompet/bugel, is een professioneel trio dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van live (achtergrond) muziek. Door te werken met zelf geproduceerde backingtracks klinkt CCMusic op ieder geluidsniveau als een volwaardige band. Hierdoor is het mogelijk om naast achtergrondmuziek ook (stijl)dansrepertoire te spelen. Of het nu gaat om een diner, bruiloft, receptie, congres of intiem feest, CCMusic verzorgt het allemaal.

 

Het voordeel van de trio bezetting is dat zij weinig ruimte nodig hebben en hierdoor op vrijwel iedere plek kunnen spelen. CCMusic beschikt tevens over een eigen geluidsinstallatie, waarvan u gebruik kunt maken voor eventuele sprekers.

 

Wilt u CCMusic boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala? Vul rechts op de pagina het offerte formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer