Lode

165 keer aangevraagd

Pianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!

4,8 uit 5 sterren
€ 645 - € 1420
pianist boeken
iGGikfw
boGk lJao
ZoAbCWLdi
ZoAbCWLdi
zanger boeken
muzikant huren
XnhUfwXjAvw
pianist boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Lode
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Spetterend piano entertainment of een intiem optreden, de keus is aan u! Van het beste uit de Top-1000 tot aan Nederlandstalig, van een prachtige ballad tot aan een gezellige meezinger. U bepaalt wat er wordt gespeeld: verzoeknummers kunt u altijd indienen!

Zanger / pianist Lode is geschoold aan het Hilversums Conservatorium. Inmiddels is hij al meer dan 25 jaar actief als professioneel muzikant en heeft een enorme ervaring opgebouwd in talrijke bands, pianoshows en solo projecten. Door deze ervaring bent u zeker van een top muzikant op uw feest, bruiloft, receptie, ceremonie, bedrijfsfeest of evenement. Mocht Lode niet beschikbaar zijn dan heeft Evenses een team van professionele piano entertainers in dienst. Zo kunnen we altijd beschikbaarheid garanderen. Alle artiesten zijn persoonlijk door ons geselecteerd op professionaliteit, enthousiasme en creativiteit. Omdat de pianisten alle muziekstijlen beheersen is deze show inzetbaar voor verschillende soorten evenementen als bedrijfsfeesten, openingen, productpresentaties, bruiloften, ceremonies, huwelijken, privéfeesten, braderieën, en nog veel meer!

De show kan ook worden uitgebreid met een tweede pianist, een drummer of een saxofonist. U kunt de show dus altijd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren laten aansluiten. Het piano-entertainment kan zowel een kort, als een avondvullend optreden verzorgen!

Wilt u deze pianist / zanger boeken voor uw jubileum, dorpsfeest of evenement? Zanger / pianist Lode is nu in te huren via Evenses. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Repertoire Lode

Genres

Rock
Blues
Pop
Jazz
Akoestisch
Dance
Kerst / Sinterklaas
Disco
Nederlandstalig
60s / 70s
90s
80s
28 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Steve Milko
5 uit 5 sterren
Wij willen je bedanken voor je bijdrage op ons 5-jarige jubileumfeest! Ondanks dat het niet druk was heb je onze avond gemaakt.
Dhr. Klompen
5 uit 5 sterren
Pianist Lode heeft samen met zijn collega pianist een geweldig optreden verzorgd. Het duo begon op de achtergrond, maar toen de gelegenheid erom vroeg gingen zij al gauw verder op de voorgrond. Kortom, een geslaagd optreden. Tot volgend jaar!
David en Helen
4 uit 5 sterren
Goede enthousiaste pianist, onze verzoeknummers vrijwel perfect uitgevoerd, hartstikke bedankt!
Eva Volkert / Fletcher Hotel
5 uit 5 sterren
Pianist/entertainer LodeWat een succes! Alles gasten zongen met hem mee, gingen zelfs dansen na het diner. Veel complimenten over gehad.Zeker voor herhaling vatbaar!!

Vergelijkbare acts

Zanger-gitarist Janson

Zanger-gitarist Janson

13 Beoordelingen

Zanger-gitarist Janson weet zijn gasten onmiddellijk te boeien met zijn unieke stemgeluid.

€ 695 - € 1530
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.