Spetterend piano entertainment of een intiem optreden, de keus is aan u! Van het beste uit de Top-1000 tot aan Nederlandstalig, van een prachtige ballad tot aan een gezellige meezinger. U bepaalt wat er wordt gespeeld: verzoeknummers kunt u altijd indienen!

 

Zanger / pianist Lode is geschoold aan het Hilversums Conservatorium. Inmiddels is hij al meer dan 25 jaar actief als professioneel muzikant en heeft een enorme ervaring opgebouwd in talrijke bands, pianoshows en solo projecten. Door deze ervaring bent u zeker van een top muzikant op uw feest, bruiloft, receptie, ceremonie, bedrijfsfeest of evenement. Mocht Lode niet beschikbaar zijn dan heeft Evenses een team van professionele piano entertainers in dienst. Zo kunnen we altijd beschikbaarheid garanderen. Alle artiesten zijn persoonlijk door ons geselecteerd op professionaliteit, enthousiasme en creativiteit. Omdat de pianisten alle muziekstijlen beheersen is deze show inzetbaar voor verschillende soorten evenementen als bedrijfsfeesten, openingen, productpresentaties, bruiloften, ceremonies, huwelijken, privéfeesten, braderieën, en nog veel meer!

 

De show kan ook worden uitgebreid met een tweede pianist, een drummer of een saxofonist. U kunt de show dus altijd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren laten aansluiten. Het piano-entertainment kan zowel een kort, als een avondvullend optreden verzorgen! 

 

Wilt u deze pianist / zanger boeken voor uw jubileum, dorpsfeest of evenement? Zanger / pianist Lode is nu in te huren via Evenses. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en zijn zeven dagen per week bereikbaar.